Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΕΣ (επιτέλους!...) ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 31.05.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021
Α.Δ.Τ.: 37/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ: «Σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Δελφών για το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας» .

Σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Δελφών Αθανάσιου Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση- σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Δελφών με περιεχόμενο την κατάσταση που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Άμφισσας και τα επόμενα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν στην κατεύθυνση της βιώσιμης λειτουργίας του. Η συνάντηση αυτή είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Παναγιώτης Ταγκαλής από την "Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Προοπτικής", ο Παναγιώτης Μέγκος των "Πολιτών στο Προσκήνιο", ο επικεφαλής της ¨Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Δελφών¨ Γιώργος Ιωσηφίδης και ο Γιώργος Δρακάκης εκ μέρους της παράταξης "Απολλώνιο Φως", ενώ παρέστη κι ο ασκών μέχρι σήμερα χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλίας Παπαδρόσος.

Ο τελευταίος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και απάντησε στα ερωτήματα των παρισταμένων για την κατάσταση που σήμερα επικρατεί στο νοσοκομείο.

Ελάχιστος κοινός παρονομαστής που προέκυψε από τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων (και αφού όλοι οι επικεφαλής επιφυλάχτηκαν για τις ήδη γνωστές και δημόσιες θέσεις τους), ήταν ότι έχουν γίνει μεν ορισμένα βήματα προς τη στοιχειώδη βιώσιμη λειτουργία της νοσοκομειακής μονάδας του Δήμου μας ύστερα από τις διαρκείς και συστηματικές κινητοποιήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, των υπολοίπων φορέων και της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο απομένουν να πραγματοποιηθούν πολλά και σημαντικά ακόμα για τη θετική κατάληξη του όλου ζητήματος, με πρωταρχικό την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής και τη διασφάλιση της ομαλής της λειτουργίας στο μέλλον.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Βρε, καλώστους κι άς αργήσανε.
    Μόλις απέκτησε το Νοσοκομείο Διοικήτρια μαζευτήκανε, γιατί ;
    Για να το σώσουν ;
    Όχι βέβαια. Γιατί αν είχαν τις ικανότητες θα το είχαν σώσει, αλλά, δεν μπόρεσαν όταν είχαν αναλάβει να το σώσουν και παραιτήθηκαν μετά από λίγο.
    Όπως, δεν μπόρεσαν να σώσουν τις δημόσιες υπηρεσίες που έφυγαν από τη περιοχή μας.
    Όπως δεν έσωσαν το Γηροκομείο, ή όπως απέτυχαν στη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
    Γιατί μαζεύτηκαν ξαφνικά;
    Μήπως για να δυσκολέψουν τη νέα Διοικήτρια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ;
    Αν, οι αποτυχημένοι κάνουν και αυτό, τότε να περιμένουν τη κατακραυγή του κόσμου. Το Νοσοκομείο είναι το πολυτιμότερο αγαθό για το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή