Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΩΚΙΔΟΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΕΝΩΣΗ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΙΚΑ   ΝΟΜΟΥ    ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!
    Η συγκυβέρνηση,(που εδώ και καιρό είχε συναποφασίσει τα αντιλαϊκά μέτρα με το λεγόμενο κουαρτέτο, τους θεσμούς, την πρώην τρόικα, τους εταίρους, μαζί με τα κόμματα της λεγόμενης Ευρωπαϊκής πορείας, τον Αύγουστο του 2015, φέρνει μέσα σε συνθήκες απόλυτης αθλιότητας, φοβούμενη τις λαϊκές αντιδράσεις, τα νομοσχέδια (σ/ν) για κοινωνική ασφάλιση και φορολογικό για ψήφιση, μέσα στο Σαββατοκύριακο!  
   Αυτά τα σ/ν τσακίζουν μισθούς και συντάξεις. Κλέβουν εισοδήματα από όλες τις λαϊκές οικογένειες. Διαλύουν τους επαγγελματίες, στέλνουν στον αζήτητο τους αγρότες. Η απόλυτη φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση, θα είναι εντός των ημερών καθημερινό φαινόμενο, όχι για τους άστεγους ή τους πρόσφυγες μόνο, αλά για όλους μας. Για εμάς, τους καθημερινούς πολίτες μιας χώρας μέλους της ΕΕ που θα έφερνε δήθεν πλούτο και ευτυχία στο λαό!
    Αν ψηφιστούν τα σ/ν από την επ΄αύριο κι όλας θα πάμε στη δεκαετία του ΄40 και ίσως ποιο πίσω! Θα ψηφίσουν οι δήθεν αριστεροί του Σύριζα μαζί με τους εταίρους τους στην κυβέρνηση το τσάκισμα της ζωής μας, τη νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την χρηματοδότηση του κεφαλαίου για τη δήθεν ανάπτυξη! Αυτοί είναι! Πολιτικοί αγύρτες! ….και θα πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους, για τα νέα δάνεια που θα τα δώσουνε πεσκέσι στους τραπεζίτες και στο κεφάλαιο και θα  πληρώνουνε και τα τρισέγγονα μας!
Σήκωσε τώρα κεφάλι! Δώσε μαχητική απάντηση στα διλήμματα που σου βάζουν η κυβέρνηση και οι μεγαλοεργοδότες! Έχουν στόχο να σε τρομοκρατήσουν. Μη δέχεσαι να σε απειλούν, να σε φοβίζουν, να σου κουνούν το δάχτυλο οι χορτάτοι, οι κλέφτες του μόχθου σου. Να μην αφήσεις τη ζωή σου, στα χέρια τους. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!
Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα!
Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!
Στο «όλα στο κεφάλαιο» της κυβέρνησης εμείς απαντάμε «όλοι στους δρόμους»
·         Σάββατο 7 Μάη όλοι στην Αθήνα. Αναχώρηση στις 13,00 από πλ. Παιδικής χαράς με λεωφορεία. Κλείσιμο θέσεων στο τηλ. 6951688812
·         Κυριακή 8 Μάη,  όλοι στην πλ. Λαού στις 10,30
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου