Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ κος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!...


Αντώνιος & Κλεοπάτρα,
Ιουστινιανός & Θεοδώρα ή
Περικλής & Ασπασία;...

   Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, επαραιτήθη από τη θέση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητος Ιτέας, ο κος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος!  Αυτό έγινε με επιστολή του από την 1η Δεκεμβρίου 2015 προς τον Δήμαρχο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, παρ' ότι το γεγονός το εγνώριζαν μόνον 3 άτομα, το ''διέρευσε'' σε συγγενικό του ΜΜΕ, χωρίς όμως να αναφέρει εάν έχει κάνει ο ίδιος αποδεκτή την παραίτηση του Αντιδημάρχου.  Η δε πληροφορία μας είναι ότι, ήδη την έχει κάνει αποδεκτή και θα πρέπει για τυπικούς λόγους να συνέλθει (αύριο) η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Δελφών, για να επισημοποιήσει το γεγονός.  Εκτός εάν...

  Αυτό κι αν είναι ήττα για τον εν αναμονή Δήμαρχο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης!...

   Κατά τα λεγόμενα, τα συμφραζόμενα, τα από καιρού κυκλοφορούντα και κυοφορούντα ειδήσεις, καθώς και από τα πραττόμενα και επιμένοντα σε αυτά από τον Δήμαρχο, η αιτία και η αφορμή για την κατάληξη των σχέσεων των δυο ανδρών είναι ...μια Φοινικιά!  Με απλά λόγια, είναι η ακολουθούμενη πολιτική (πλήρης απραξία δηλ.) της Διευθύνσεως Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών, έναντι των πολλαπλών περιβαλλοντικών προβλημάτων της Δ.Ε. Ιτέας.  Και το οποίον μεταφράζεται σε ένα όνομα :  
Ανδρεοπούλου Μαίρη, θεματική Αντιδήμαρχος της συγκεκριμένης Δ/νσεως.

   Η Φοινικιά λοιπόν, η οποία απετέλεσε και την τελευταία σταγόνα στο έτοιμο να ξεχειλίσει ποτήρι των σχέσεων Αντιδημάρχου-Δημάρχου, ήταν η αρχή και για όλες τις υπόλοιπες Φοινικιές (ή Φοίνικες) της Ιτέας, οι οποίες αφέθηκαν στην τύχη τους και στις ορέξεις ενός σκαθαριού και προς τις οποίες πεισματικά αρνήθηκε να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια επιβαλλόταν, η θεματική Αντιδήμαρχος Μαίρη Ανδρεοπούλου.
  
Αδιαφορία, απαξίωση, αλλαζονία, υπεροψία και αυταρχισμός.  Συστατικά απαραίτητα για την διοίκηση ενός καταχρεωμένου και καταπληγωμένου Δήμου, του οποίο το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο είναι η φιλοδοξία.  Ή μήπως η μωροφιλοδοξία;...

  Επαραιτήθη ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητος Ιτέας λοιπόν, ο κύριος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και το μόνον το οποίον απομένει να ακούσουμε και είναι μείζουσας σημασίας για τον Δήμο Δελφών, είναι εάν όντως θα υπογραφεί η φημολογούμενη από καιρού σύμβαση για την επέκταση του Προαστιακού μέχρι την Στρώμη!...
Για μια Φοινικιά, ρε γαμώτο...


12 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟ 3 ΑΤΟΜΑ! ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Η ΙΤΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτόγνωρες καταστάσεις απαξίωσης και διάλυσης των πάντων βιώνει οΔήμος Δελφών με αυτόν τον απίθανο Δήμαρχο που δεν μπορεί να μοιράσει ούτε μεταξύ δυό γαϊδουριών άχυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κακά των ανεξάρτητων συνδυασμών.Καληνύχτα Ιτέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επονται και χειρότερα με τον αγράμματο....μα....καιτηβ λίγη λιανούλα που εδρασε πολύ δυναμικά στο λιμενικό ταμείο.Θαχαρεί ιδιαιτερα και η λαινενα που από το μίσος για τονσκοτεινό έβαλε το χεράκι της για να αναδειχτούν οι άχρηστοι. δεν ξανακατεβαίνεις για να δεις τη γλύκα των γιαουρτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο πρόβλημα του Δήμου Δελφών και κύριος υπεύθυνος γιά όλα τα χάλια που υπάρχουν είναι ο Δήμαρχος Θανάσης Παναγιωτόπουλος. Ελάχιστος πολιτικά, αιθαιροβάμων, αμετροεπής, ανασφαλής, τώρα δυστυχώς αποδικύεται πόσο λάθος επιλογή ήταν η εκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αυτον τον Δήμο είναι αδυνατο να υπαρξει ανθρωπος που θα καταφερει κατι για την Ιτέα.
    Ας παραιτηθουν ολοι και ας απαιτησουν αλλαγη του Καλλικράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα προλάβει να κλείσει τετραετία αυτό το ωραίο παλικάρι με το σκουροφαγωμένο πρόσωπο γιατί έχει μέσα του τόσα κόμπλεξ και τόση κακία που σιγά σιγά σκορπάνε όλοι οι γύρω του και θα μείνει μόνος του με τη χοντρή του θησαυρού που έχει κολήσει σα βδέλα στους μισθούς και τα δωράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν περιμενα ποτε αυτος ο ανθρωπος οτι θα ειχε πανω του τοση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ Αντρεα. Ειμαι ενας απο αυτους που σε εβριζαν. ΣΥΓΝΩΜΗ. Εστω και ανωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παραίτηση προήλθε απο την ασχετοσύνη και την αλλαζονική συμπεριφορά της αγράμματης και ανίκανης αντιδήμαρχου περιβάλλοντος ,αλλά και απο την επιμονή του δημάρχου, να την κρατάει
    στην θέση της αντιδημάρχου.
    Και είναι κοινό μυστικό σε όλο το δημοτικό συμβούλιο, ότι είναι προστευομενή του.Για ποιό λόγο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο θα μείνει με το Γενικό ..........Γραμματέα..!
    Αλλά θα πεί κανείς, είτε τον έχει είτε όχι, αρκεί ότι πέφτει ο μισθός !
    Πιστεύω ότι ο παναγιωτόπουλος (λογικά μάλλον το σκέφτεται) έχει σειρά να παραιτηθεί από το Δήμο. Περιμένουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ησυχασε το κεφαλακι σου φιλε Αντρεα. Ειναι σα να σε ξερω χρονια, και ας μη σε ξερω καθολου. Μπραβο σου εδωσες τα καλυτερα δειγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή