Σάββατο 7 Μαΐου 2016

''ΗΛΙΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;...''


Ταγμένη ιδεολογία ή

ιδεολογία ταξίματος;

    '' Δεκαπέντε μήνες πέρασαν βρε Λιάκο από τότε που καμωνόσουνα ότι είσαι αριστερός. Και μας έταζες ότι η αριστερή ηθική σου, δεν θα σε αφήσει να πληγώσεις άνθρωπο. Δεκαπέντε μήνες πέρασαν βρε Λιάκο και όλοι μέσα στο Νοσοκομείο της Άμφισσας από τους κρεββατωμένους μέχρι τους γιατρούς, κάθε τόσο κυττάνε κατά την πόρτα, μπάς και μπεί κανένας καινούριος παθολόγος, κανένας ορθοπεδικός ή παιδίατρος από τους ταμένους και δεν τον πάρουνε είδηση. Τόσοι μήνες περάσανε και δεν έχεις μάθει ακόμα τι έχει γίνει στο λόγγο.
  Μπάς κι άκουσες τίποτα για τους αγρότες της Φωκίδας; Μπάς και πήρες είδηση τι γίνεται στην Γκιώνα, στην Στρώμη και το Λαρνάκι; Ή μήπως είχες πέσει με τα μούτρα απάνω στους βιολογικούς που δεν δουλεύουνε, στη χρηματοδότηση για τα δημόσια έργα στον Νομό που δεν υπάρχουν και στον τουρισμό που είναι στην εντατική;

   Καλός επιστήμονας ήσουνα μωρέ Λιάκο, με πείρα και γνωστός, με επιτυχίες στην δουλειά σου και με βοήθεια στους ντόπιους που έχουν να το λένε. Άνθρωπος λογικός και με έννοια για τον τόπο μας όπως φαινότανε κι όταν σε παρακαλέσανε από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αρνήθηκες να κατέβεις στις εκλογές κι άμα βγείς, να κάνεις το καλύτερο για την Φωκίδα. Και το δήλωνες δημόσια. Γιατί όπως έλεγες, άμα δεν τα κατάφερνες, θα πήγαινες από μόνος σου στο σπίτι σου.
  Έλα όμως που τα ξέχασες όλα αυτά και μαζί με αυτά κι εμάς. Κι αντί να μεταφέρεις στην κεντρική εξουσία τους καϋμούς, τα προβλήματα και τις δυνατότητες ετούτου του τόπου, έκλεισες τα μάτια σου και τα αυτιά σου κι ακούς μόνο τον αρχηγό σου να σου δίνει παραγγέλματα.

  Τα διέγραψες όλα όσα πρέσβευες μωρέ Λιάκο και πείστηκες από την αριστερή όπως την λέτε μεταξύ σας ιδεολογία, ότι ο κίνδυνος για την επιβίωση της Ελλάδας, είναι ο μικρός, ο ανήμπορος, ο υπάλληλος κι ο τρεχαλιάρης επιχειρηματίας. Και για αυτό θα πρέπει να εξαφανιστεί και να λιώσει σαν το χιόνι, για το καλό της χώρας. Το ποιάς χώρας όμως, δεν μας το εξήγησες Λιάκο.
  Και να τα μνημόνια και να τα ''ναί'' στους νόμους και τα νομοσχέδια και να οι περικοπές και οι φόροι. Ούτε αντίρρηση είχες καμία Λιάκο, ούτε αντιστάθηκες, ούτε καν κοντοστάθηκες. Βαράτε τον ελληνικό λαό με τις αριστερές σας μεταρρυθμίσεις και η εξαθλίωση έγινε αδελφή με την ανεργία, την πείνα και την απελπισία. Καμαρώνεις φαντάζομαι βρε βουλευτή Φωκίδας, για τις αυτοκτονίες και τα κλεισίματα των μαγαζιών. Και δεν αισθάνεσαι, εσύ ο άσπηλος αριστερός όπως έλεγες, ούτε λύπη, ούτε μετάνοια για όσα κακά έχεις φέρει στον τόπο μας εσύ και η ιδεολογία σου. Ούτε καν ντροπή για τον ξεπεσμό αυτών που σε ψηφίσανε και για αυτούς που τρέχανε στα χωριά και στις πόλεις για να σου μαζέψουν τους αγαναχτισμένους από τους άλλους ψήφους. Και δεν αισθάνεσαι ούτε την ανάγκη να πάς στο σπίτι σου, ούτε δε να εξομολογηθείς απέναντί μας, όπως έκανε ο Μανώλης ο Γλέζος . Εσύ, ο γιατρός, ο ηθικός αριστερός.

  Το χειρότερο δε που έκανες και θα σε κυνηγάει για όλη σου την ζωή, είναι η υποταγή σου στην ευρωπαϊκή κλίκα, για τα κελεύσματα της οποίας, δεν είχες ούτε αντίρρηση, ούτε πρόταση. Υποτάχθηκες, σαν πρόβατο στην γκλίτσα του τσοπάνη κι αυτό το λέτε εσείς οι κυβερνώντες, αριστερή ιδεολογία. Ακόμα και στο ξεπούλημα και την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχία που σας επιβάλλανε, δεν έβγαλες άχνα Λιάκο. 
Θα μου πείς, εδώ δεν νοιάστηκες για να να πάς έστω να ρωτήσεις σε καμιά Τράπεζα της περιοχής μας, πόσα είναι τα κόκκινα δάνεια και πόσα σπίτια κινδυνεύουν από την δική σου συναίνεση στα μνημόνια (που δεν σκιστήκανε), θα σε νοιάξει τι γίνεται στην Μυτιλήνη και στην Ειδομένη;
  Μα έχει ο καιρός γυρίσματα βουλευτή μου. Και θάρθει η μέρα που θα σε βρεί κι εσένα ο λογαριασμός από τις πράξεις σου. Και δεν εννοώ ότι δεν θα ξαναβγείς βουλευτής, ή ότι θα σε απειλούν στον δρόμο όπως τον Κουράκη στην Θεσσαλονίκη.   Εννοώ ότι η συνείδησή σου, κάποτε θα σου πεί ότι, αυτό που πέφτει επάνω σου, δεν είναι ψιλόβροχο.

Μόνο κάνε μου την χάρη και μην ξαναπείς ότι είσαι αριστερός. Είναι βλαστημία σε αυτούς που αγωνιστήκανε, στερηθήκανε και πέσανε για την αριστερά. Μπορείς όμως να λές ότι επί των ημερών σου, απεργήσανε ταυτόχρονα μέχρι και οι πέτρες. Είναι κάτι. Αριστερά πάντως δεν είναι. Και με το συμπάθιο για αυτό.

7 Μαΐου 2016
Κι αύριο που θάχει ο μήνας 8, εσύ θα ψηφίζεις στην Βουλή, αυτό το έκτρωμα που εσείς που λέτε ότι είσαστε αριστεροί, το βαφτίσατε ασφαλιστικό.
Κύττα μια σύμπτωση! Σαν αύριο το 1821, ο καπετάν Δυσσέος Ανδρούτσος, κλείστηκε μέσα στο χάνι της Γραβιάς και χάλασε έναν ολόκληρο τουρκικό στρατό. Που νάξερε...

Ένας, όχι ακόμα αγανακτισμένος, από την Φωκίδα. ''


7 σχόλια:

  1. Βάγγος ο Ξενιτεμένος (Ας είναι καλά ο Ηλίας και οι όμοιοι του)7 Μαΐου 2016 στις 9:17 μ.μ.

    Και φαντάσου ρε Λιάκο πως η μάνα μου έλεγε τα καλύτερα για σένα όντας συνταξιούχος Νοσηλεύτρια...
    Καλύτερα τώρα να μην πέσεις μπροστά της γιατί σε βλέπω "να σου περνάει" καθετήρα , levin , σωλήνα αερίων , να σου περνάει ρε Λιάκο και μια παροχή για τον αναπνευστήρα..

    Αλλά ξέχασα παροχές για αναπνευστήρα φαντάζομαι έχουν στο Νοσοκομείο μας..

    Ο Αναπνευστήρας λειτουργεί άραγε γιατί ο άμοιρος είναι μηχάνημα Λιάκο και τα μηχανήματα θέλουν συντήρηση και συντήρηση χωρίς € δεν γίνεται.

    Ελπίζω και είμαι σίγουρος πως λειτουργεί ο αναπνευστήρας ΑΛΛΑ εσύ δεν θα είσαι συνδεδεμένος για "να πας σκαστός" ρε Λιάκο χωρίς ανάσα που λέν οι Επιστήμονες όπως εσύ (τρομάρα σου ρε Λιάκο) όπως είναι είμαστε και εμείς οι Φωκιείς..

    Χωρίς ανάσα κι παρακαλάμε να βγάλουμε την σημερινή και αύριο έχει Ο Θεός...

    Αίντε ρε Λιάκο ...
    Εαν έχεις cohones μέσα στο παντελόνι σου παραιτήσου να σε χαρώ.
    Εαν παραιτηθείς τουλάχιστον να σώσεις την ατομική σου αξιοπρέπεια γιατί την Πολιτική σου την έχασες.
    Και σιγά σιγά χάνεις και την ατομική σου.

    Καληνύχτα Λιάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ σκληρά τα λόγια σου.
      Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι αυτή.
      Απαλλάξαμε τους προηγούμενους και φταίει ο Λιάκος ;
      Ότι και να πούμε δεν αλλάζει τίποτα. Είναι σαν να μας έχουν βάλει και τα δυό πόδια στο τσιμέντο.
      Κάναμε υπομονή έξι χρόνια με τον αναπνευστήρα να φέρνει καυσαέριο ντήζελ.
      Άς δούμε που θα κάτσει η μπίλια.
      Αυτός ο Λαός δεν μπορεί άλλο.
      Άς κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Μπορεί να γίνει το απρόσμενο, έστω για μια ανάσα.

      Διαγραφή
  2. εΣΑς ΟλοΥς σΑσ τρΩει ο Κ@@@ς Σας να ΕρΘει μΗτΣΟταΚΗΣ να δΕΙΤε τΟΤε τι ΕΣτι ΒΕρυκοΚΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε 1 στα εκατό από αυτά που πέρασε ο τσίπρας...

      Διαγραφή
    2. ...από εδώ και πέρα, ο μητσοτάκης (που τον φέρνει βεβαίως-βεβαίως ο τσίπρας στα πράγματα, δεν έρχεται μόνος του) θα σου περάσει άλλα 1.000 και θα λες και τραγουδάκια...

      Διαγραφή
  3. κε κοστωπαναγιωτου[[[[[[[[[το υποθηκοφυλακειο να φυγει απο την ιτεα-----βουλευτης εισαι]]]]]] ειναι αδικο κ το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ήδη φύγει... Πήγαινε αύριο το πρωί κι αν εξυπηρετηθείς σφύρα μου!

      Διαγραφή