Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

''ART CAFE'' - ΛΙΒΑΔΕΙΑ : ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ


''Ο ποιητής Γιώργος Μπίμης σας προσκαλεί στην παρουσίαση των ποιημάτων του "Μνήμες της Πέτρας και της Σιωπής" στο Art Cafe Αστραδενή την Τετάρτη 25/5 στις 20:30.

Την παρουσίαση συντονίζει ο Γιώργος Λάιος. Προλογίζει και απαγγέλει ο Γιώργος Αγραφιώτης. Απαγγέλουν επίσης ο Δημήτρης Λεβέντης και η Λαμπρινή Γερονικολού. Στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Χρήστος Τάσσιος.



Το 2015 ο συνθέτης και τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός περιέλαβε στο cd του με τίτλο "Χίλια Καραβάκια" δυο τραγούδια σε στίχους του Γιώργου Μπίμη το "Καράβια πάνε κι έρχονται" και το "Σ' είδε απόψε το φεγγάρι". Ο Παντελής Θαλασσινός μελοποίησε ακόμα δυο τραγούδια σε δικούς του στίχους με τίτλους: "Αηδόνι μου" και "Ο Προσκυνητής" που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Εύα Φάμπα έχει γράψει μουσική για τρία τραγούδια σε στίχους του Γιώργου Μπίμη με τίτλο: "Στον πόλεμο", "Ορφέας κι Ευρυδίκη" και "Τσε Γκεβάρα"
Για το ποίημα "Μέντα και Βασιλικός" έχει γράψει μουσική ο νέος συνθέτης Δημήτρης Κογιάννης.

Μία ακόμα συνεργασία με τον συνθέτη Αλέξανδρο Χατζηνικολιδάκη έχει σαν στόχο τη δημιουργία κύκλου τραγουδιών (νέο cd) σε στίχους αποκλειστικά του Γιώργου Δ. Μπίμη.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου