Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 50η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Συμμετοχή της Περιφέρειας στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα της ανταγωνιστικά.
Στόχος της είναι η ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα με συσπείρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεών της, στηριζόμενοι στην παραγωγή προϊόντων με ποιότητα και Στερεοελλαδίτικη ταυτότητα αλλά και την προβολή και προώθηση αυτών.
Στα πλαίσια αυτά, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας η οποία θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Ιουνίου 2016,
Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των τοπικών μας προϊόντων στην παραπάνω έκθεση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, παραχωρεί δωρεάν χώρο στην έκθεση σε όσους παραγωγούς, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, μεταποιητές, τυποποιητές αγροτικών προϊόντων επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε αυτήν.
Στον μισθωμένο από την Περιφέρεια χώρο της έκθεσης υπάρχει δυνατότητα προβολής εκτός των αγροτικών προϊόντων και των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας και όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι Δήμοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς τουρισμού να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην έκθεση προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη και άρτια προβολή του τουριστικού και εμπορικού προϊόντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Για την καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στα τηλέφωνα 22313 53173 & 22313 53150 ή στα email floros@2450.syzefxis.gov.gr, k.koutras@pste.gov.gr
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Κων/νος Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου