Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

''This is not a coup'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ



ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 
στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 
THIS IS NOT A COUP  "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"

ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η Περιφερειακή Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση
στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ This is not a coup - "Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα" του Άρη Χατζηστεφάνου, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, στις 7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11, στη Λαμία.

Θα παρευρίσκεται, θα μιλήσει και θα συζητήσει με το κοινό ο Δημοσιογράφος και Δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Άρης Χατζηστεφάνου.

Μετά τη δημιουργία των ντοκιμαντέρ Debtocracy (2011)Catastroika (2012) καιFascism Inc (2014), ο Άρης Χατζηστεφάνου, επιστρέφει με το This is not a coupκαι παρακολουθεί τις «πραξικοπηματικές» παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα και συνομιλεί με πρώην αρχηγούς κρατών και πολιτικούς που καθόρισαν τις εξελίξεις μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ποιες τράπεζες επέβαλαν τη δημιουργία του ευρώ; Ποιος διέταξε την ανατροπή εκλεγμένων πρωθυπουργών και πώς οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών; Μπορεί να μεταρρυθμιστεί ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρώπης;
Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια άτομα στο ίντερνετ, το This is not a coupχρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του.
Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας, ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.
            
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη 
Facebook: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου