Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

''ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'' : ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ !!!...


Μια Ερώτηση :

   Εάν στην θέση των 3 Συλλόγων, οι οποίοι οργάνωναν και εφέτος για χρονιά, την μουσική εκδήλωση ''Δίπλα στο ποτάμι'', ήσαν οι Σύλλογοι των ''Μικρασιατών Ιτέας'', του ''Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου'' και του ''Δεσμού'', θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση από την όποια είναι ακόμη σήμερα Δημοτική Αρχή;...
Μικρότητες, μικροψυχίες, μικρόνοων ανθρώπων...

***********************************************

Ε Κ Τ Α Κ Τ Η  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  
Α Κ Υ Ρ Ω Σ Η Σ
ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ
ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»
1 & 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ


Το μουσικό μέρος του διήμερου φεστιβάλ «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» στην παραλία ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ στην Κίρρα δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε ανακοινωθεί για τις 1 και 2 Αυγούστου 2014.
Η ακύρωση οφείλεται σε αδυναμία εξασφάλισης της κατάλληλης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που απαιτείται για την λειτουργία των μηχανημάτων του ήχου και η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση.
Τα δύο προηγούμενα χρόνια η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για το διήμερο ήταν μέρος της υποστήριξης του Δήμου Δελφών μέσω της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας και το ίδιο αιτηθήκαμε και φέτος, ακολουθώντας για τρίτη χρονιά την ίδια διαδικασία. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακριβώς, φέτος δεν κατέστη δυνατό, να παρασχεθεί αυτή η απαραίτητη υποδομή.
Το απογευματινό μέρος του Φεστιβάλ (15:00 μέχρι 18:00) που αφορά στην γνωριμία όσων ενδιαφέρονται με τον υποβρύχιο κόσμο στην διπλανή πλάζ «ΒΡΑΧΑΚΙΑ» θα υλοποιηθεί και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων φιαλών αέρα, όποιος επιθυμεί μπορεί παρουσία εκπαιδευτή και με εξοπλισμό του Συλλόγου «Κρισσαίος» να έχει μία σύντομη γνωριμία με τον βυθό της παραλίας. http://krissaiosdive.blogspot.gr/2014/07/3-1.html
Ζητούμε συγνώμη σε όσους διαμορφώσατε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, βασιζόμενοι στο Φεστιβάλ και ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Από τους διοργανωτές

ΚΑΡΤΕΡΙΑ
ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΚΙΡΡΑ»

5 σχόλια:

  1. καλά ρε παιδιά, ποιός ήταν ο λόγος που δεν θέλουν να δώσουν ρεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους αρνητικά εμπλεκόμενους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους ήχους του δάσους δίνει ο χρεοκοπημένο δήμος με τους πλούσιους δημοτικούς άρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ . ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΡΕΥΜΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή