Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

"ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ" : 13-12-2016 Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Αναζητώντας την Αλήθεια

   Και ενώ όλα κυλούσαν ευνοϊκά για τους 3 κατηγορουμένους στο Εφετείο Λαμίας στην υπόθεση “Τουμπανάρια”, με τους 2 πρώην Υπουργούς συνηγόρους υπερασπίσεως να επιτυγχάνουν την αποβολή (στο τέλος της Δίκης...) της Πολιτικής Αγωγής, στρεφόμενοι πλέον κατά των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου, εν τούτοις στο τέλος, κάτι “στράβωσε”.
Ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Δασάρχης Αμφίσσης (Δημόσιος Υπάλληλος και υπερασπιστής υποτίθεται των δικαιωμάτων και συμφερόντων του Δημοσίου) κατέθετε ως μάρτυρας στην υπόθεση και αναφέρθηκε σε επιτόπιους ελέγχους στην επίδικη περιοχή, καθώς και σε φωτοερμηνείες τις οποίες επραγματοποίησε η Υπηρεσία του.

Υπήρξε άμεση αντίδραση από πλευράς του (αποβληθέντος) εκπροσώπου του Δημοσίου για τα όσα κατέθετε ο Δασάρχης.  Και μετά από σχετική κινητοποίηση, ενεφανίσθη στο Δικαστήριο μετά από 20’ λεπτά της ώρας, πόρισμα Ελεγκτών Δημοσίας Διοικήσεως, αναφερόμενο στην ευρύτερη περιοχή “Τουμπανάρια”. Επίκεντρο αυτής της επιθεωρήσεως ήταν, το γειτνιάζον και όμορο αγροτεμάχιο (ιδιοκτησίας Ζωγραφάκη) με την επίδικη έκταση Δάβαρη.

Και εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι : Τα αγροτεμάχια τα αφορώντα το συγκεκριμένο πόρισμα, βρίσκονται ανατολικότερα της φερομένης ιδιοκτησίας Δάβαρη. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα αμφισβητήσεως και για τις δυο ιδιοκτησίες, για το εάν βρίσκονται με την οριοθέτηση του 1991, εντός του Αρχαιολογικού χώρου.



  Αυτή η 90σέλιδη Έκθεση Κ Ο Λ Α Φ Ο Σ (ειδικά για τον Δασάρχη Αμφίσσης) των Επιθεωρητών του υπουργείου Δικαιοσύνης, εστάλη στους 3 (τρεις) ελεγχόμενους από τον Ιούλιο του 2016.  Ο δε καταθέτων Δασάρχης, ούτε καν την ανέφερε στο Δικαστήριο!... Ωσάν να μην υπήρχε!

Υπήρξε αναστάτωση και τελικώς το Δικαστήριο, αρνήθηκε να την ενσωματώσει στην δικογραφία και να την λάβει υπ’ όψιν του.

Τελικώς, ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν αθώοι οι κατηγορούμενοι και το δικαστήριο επεφυλάχθη να ανακοινώσει την απόφασή του στις 13 - 12 - 2016.


Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την άκρως τεκμηριωμένη εργασία των Επιθεωρητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Προς ενημέρωση και μόνον.


*****************************


***********************

***********************

***********************



     

8 σχόλια:

  1. Εντάξει ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΜΩΒ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ. Το δούλεμα πάει σύννεφο. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τι περιμέναν; ....ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΤΟΥΡΑ. ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΑΖΑΛΕΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς να σημειώσουμε, ότι ο δημοσιευμένος στο άρθρο χάρτης, συμπεριλαμβάνεται μαζί με άλλους χάρτες και έγγραφα, μέσα στην Έκθεση των Ελεγκτών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ότι το Υπουργείο έδρασε από μόνο του, μετά από την πρώτη συζήτηση της υποθέσεως προ ενός έτους περίπου, στο Εφετείο Λαμίας.
      Τα υπόλοιπα τα οποία αναφέρετε στο σχόλιό σας, δεν μας αφορούν.

      Διαγραφή
  2. Τώρα τι γίνεται με την δίκη των δασικών που έγινε τον Νοέμβριο του 2011. Αθωώθηκαν όλοι γιατί τα οικόπεδα θεωρήθηκαν αγροτεμάχια. Το νέο στοιχείο είναι τρομερό και προέρχεται από την Γραμματεία Διαφθοράς και τους Επιθεωρητές του Δημοσίου.
    Κανονικά οι εκτάσεις ανήκουν στο Δημόσιο αφού δεν υπήρχαν συμβόλαια και οι εκτάσεις ήταν δασικές.
    Πιστεύω ότι πρέπει να ξαναγίνει η δίκη των δασικών με τα νέα φοβερά στοιχεία.
    Ντροπή Ελλάδα σε πουλήσανε τα ίδια τα παιδιά σου και εσύ ψάχνεις τους εχθρούς σου στο εξωτερικό.
    ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους υπεύθυνους. Πώς σε κατάντησαν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις άδειες Ζωγραφάκη τις έβγαλε ο Φουσέκης. Ή καλός Μηχανικός ήταν ή τον προτιμούσαν για τις παρανομίες που έκανε. Δεν έχω δει την έκθεση των Επιθεωρητών, εκείνο που ξέρω ότι οι οικοδομικές άδειες που έβγαλε ο Φουσέκης για τους Ζωγραφάκη-Καρούζο βγήκαν αυθαίρετες και μπήκαν πρόστιμα μεγάλα.
    Δηλαδή στον Δάβαρη ψεύτικα τοπογραφικά ο Φουσέκης. Στον Ζωγραφάκη πάλι ο Φουσέκης έβγαλε άδειες οικοδομών με ψεύτικα στοιχεία. Τι γίνεται ρε παιδιά με το κύκλωμα Φουσέκης-Δασαρχείο; Προτείνο τα Τουμπανάρια να αλλάξουν όνομα και να ονομαστούν "Τοποθεσία Κατσαρελοφουσεκιστάν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και τώρα, μετά από δύο μέρες δικαστήριο στη Λαμία όπου αποβλήθηκε ο δικηγόρος του Δημοσίου γιατί ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι η ιδιοκτησία ανήκε στον κατηγορούμενο και δεν ήταν δασική έκταση και ο Εισαγγελέας πρότεινε αθώοι, ακόμα μιλάτε και λασπολογείτε ασύστολα; Μήπως και αυτοί οι Δικαστές και ο Εισαγγελέας είναι διαπλεκόμενοι; Όποιος ήταν στο δικαστήριο είδε και άκουσε, ότι όσον αφορά το όριο της ζώνης Β΄, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ από έγγραφα, ότι κυκλοφορούσαν στο Υπουργείο Πολιτισμού από το 1991 μέχρι το 2008, διαφορετικοί χάρτες, αυτοί δε που συνόδευαν το ΦΕΚ του 1991, ανακαλύφτηκαν - άκουσον άκουσον - μετά από έρευνα!!!! που έκαναν οι υπηρεσίες στα αρχεία τους και στο διαδίκτυο ΤΟ 2008!!!!! ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΣΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΜΠΑ-ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΡΑ..
    ΕΕΕΕ ΡΕΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ !!!
    ΤΟΥΜΠΑ-ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιόν στην Αρχαιολογία, στην Υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς, στους Επιθεωρητές ή σ' αυτούς που φρόντισαν να μην φθάσει ποτέ ή έκθεση στο δικαστήριο;
      Διευκρίνισε το ρε φίλε να καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί των 400 ευρώ και αν τα έχουμε και αυτά, πώς παίζεται το παιχνίδι των χορτάτων.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΟΣΟΥΣ..ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ????

      Διαγραφή