Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

"ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ" : ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΔΊΚΑΣΉ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ (Τρίτη 29-11-2016)

Υπάρχουν ελαστικές  Συνειδήσεις;...

(Το πανώ από την προηγουμένη συνεδρίαση του Εφετείου Λαμία; 17-11-2016)

   Δυο πρώην Υπουργοί του Ελληνικού Κράτους ( ο τίτλος παραμένει έως θανάτου), δυο ψηφισθέντες από τον ελληνικό λαό κατά το παρελθόν πολιτικοί, προκειμένου να βοηθήσουν και να υπερασπισθούν κοινωνία και πατρίδα, οι δυο αυτοί νομικοί κατά το επάγγελμα, έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων για την υπόθεση “Τουμπανάρια”, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι για όλα ευθύνεται το ...Ελληνικό Δημόσιο.
Γιατί, σύμφωνα με την υπερασπιστική τους γραμμή, το Δημόσιο δεν ήταν σε θέση να ελέγξει και να καθορίσει τα όρια της Β’ Ζώνης του Δελφικού Τοπίου. Ότι υπήρχαν ασάφειες δηλαδή όσον αφορά τις αποτυπώσεις των ορίων επί του χάρτου και ότι αυτό δικαιολογεί τις πράξεις των πελατών τους. 
 Και αυτά τα ισχυρίζονται άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υπερασπισθεί επί τιμή και επ' αμοιβή, τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου.

   Βεβαίως, το εάν ένας Τοπογράφος ή ένας Μηχανικός, είναι υποχρεωμένος να απεικονίσει στο σχέδιό του την υπάρχουσα κατάσταση από ένα ακίνητο και το ότι το προϊόν της εργασίας του θα πρέπει να είναι σύννομο με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν το ανέφεραν οι δυο συνήγοροι. Το ότι εάν τέτοια “πονήματα”, απέχουν από την πραγματικότητα και το ότι επίσης, θα πρέπει οι κατασκευαστές τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υποστούν και τις συνέπειες των έργων τους, είναι κάτι το οποίο δεν απασχόλησε αυτούς τους ανθρώπους. Και φαντάζονται ότι θα πρέπει να μην απασχολήσουν και το Δικαστήριο.

 Εξ άλλου, υπάρχει προηγούμενο στην περιοχή μας : Το περιβαλλοντικό έγκλημα στον “Βλαχοθανάση”, το οποίο φέρει και την υπογραφή του ενός εκ των δυο.

   Την προσεχή Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, θα δοθεί η συνέχεια της πολύβουης υποθέσεως στην αίθουσα του Εφετείου Λαμίας, όπου αναμένεται να καταθέσει και ο εκτάκτως κληθείς εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού από την Δ/νση Τοπογραφήσεων, Φωτομετρίας και Κτηματολογίου. Η οποία Δ/νση ως γνωστόν, με 3 (τρεις) επιμετρήσεις και αντιπαραβολές της με όλα τα διαθέσιμα μέσα, έχει αποδείξει και στις τρείς, ότι το επίδικο ακίνητο είναι σε ποσοστό 90% εντός της Β’ Ζώνης του Δελφικού Τοπίου. 
 Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό;...

Να σημειώσουμε ότι ο “θιγόμενος” επενδυτής, προσδοκά να υπάρξει αθωωτική απόφαση για τους τρεις κατηγορουμένους, σκοπεύοντας να διεκδικήσει 35 εκ. ευρώ ως αποζημίωσή του, για την υποτιθέμενη ζημία την οποία υπέστη η “επένδυσή” του στην περιοχή.


Μεθαύριο λοιπόν, στην Λαμία.

 

8 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΛΠ, ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΝ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ..
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ.. ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ Β΄. ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !!!
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι τυχαιο που σα χωρα ειμαστε στα σκατα γιατι τοσα χρονια κυβερναγανε τα σκατα οι κλεφτες οι κοπριτες και τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ...
      ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ..ΜΕΛΙ..ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

      Διαγραφή
  3. Άρθρο ανακριβές, γεμάτο εμπάθεια. Δεν γράφτηκε για να ενημερώσει, αλλά για να προσβάλει και συκοφαντήσει, γι΄ αυτό και δεν υπογράφεται από τον συντάκτη του, που νομίζει ότι έτσι θα ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός που απειλεί τον συντάκτη του άρθρου ή τον ιστοχώρο γιατί οι αλήθειες πονάνε και τα λαμόγια δεν αντέχουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Οι μεθοδεύσεις για την αθώωσή τους είναι γνωστές και ο κόσμος ποτέ δεν θα τους θεωρήσει αθώους, γιατί δεν είναι τα τουμπανάρια και τα μόνα που έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εφέτος τα κελιά θα φορεθούν στενά..... Νικολάκιιιι, πες αλεύρι... το μαλανδρίνο σε γυρεύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν αποκαλύπτεται ο γνωστός "λεβέντης" που έγραψε το αρθράκι να δούμε πόσο καθαρός είναι, που αλήτικά μιλάει για ελαστικές συνειδήσεις. Η κοινωνία δεν θα δείξει πλέον καμία ανοχή σ΄αυτούς που η μοναδική προσφορά τους είναι η συκοφαντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή