Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ε.Ε.;...


Τι δεν μας “λέει” ο Δήμαρχος;

   Ή πιο σωστά, τι μας “κρύβει” ο Δήμαρχος; Διότι, η κοινή λογική απο- κλείει την οποιανδήποτε “Συνάντηση Εργασίας” ενός Δημάρχου ο οποίος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εντός των ορίων του Δήμου του με πρόσφυγες ή μετανάστες, με τον επίσημο Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. 
 Και η “Συνάντηση Εργασίας” γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, όταν όπως ομολογείται στο σχετικό Δελτίο Τύπου :

"Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και σε πνεύμα ευρύτερης συναντίληψης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με ευρωπαϊκά προγράμματα των οποίων την ευθύνη έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αναζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησής τους από την πλευρά του Δήμου Δελφών."

Αναζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησής τους;...”
Πάει το Γηροκομείο!...

Εκτός και εάν περνούσε κάτω από την πόρτα του Αβραμόπουλου ο Δήμαρχος και ανέβηκε στο γραφείο του για μια αναμνηστική φωτογραφία, μιας και οι δυο κόπτονται για προβολή.

Πάει το Γηροκομείο!...

**************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           ΑΜΦΙΣΣΑ, 28.11.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: 99/2016
ΘΕΜΑ: “Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Δελφών με κ. Δημ. Αβραμόπουλο ”.


Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στο γραφείο του στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και σε πνεύμα ευρύτερης συναντίληψης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με ευρωπαϊκά προγράμματα των οποίων την ευθύνη έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αναζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησής τους από την πλευρά του Δήμου Δελφών.

Ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε τη σημασία και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τους πολίτες και ιδιαίτερα σε εποχές όπως η σημερινή, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την εκτίμησή του για τους Δελφούς και το Δήμο Δελφών, καθώς και τη σημασία τους για τη χώρα μας τόσο σε συμβολικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.


--------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο: