Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΕΣΤΙΑ ΚΑΠΝΟΥ (πυρκαϊά) ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ

 Λάστιχα;...

   Μια μεγάλη στήλη μαύρου καπνού ενεφανίσθη προ ολίγου στην περιοχή της Κίρρας, βορείως του παλαιού γηπέδου (θέση "Αρμύρες"), η οποία ανησύχησε τους κατοίκους της κοινότητος και τους τριγύρω της τοποθεσίας γαιοκτήμονες.  Αμέσως ειδοποιήθη η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιτέας, όχημα της οποίας κατέφθασε στο σημείο και ήδη ασχολείται με την κατάσβεση της εστίας πυρός.
  Η στήλη του καπνού ήταν ορατή από πολύ μακριά. Από την Κίρρα, την Ιτέα και την ευρύτερη περιοχή μας, όπως και από την επαρχιακή οδό Ιτέας - Δεσφίνας, από όπου είναι και μερικές δημοσιευόμενες από εμάς φωτογραφίες.  Αρκετοί διερχόμενοι από την περιφερειακή οδό Ιτέας - Κίρρας, σταμάτησαν πλησίον της εστίας του καπνού περιεργαζόμενοι το γεγονός, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, πρόκειται για μια πυρκαϊά σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας κατοίκου Ιτέας, εντός του οποίου υπάρχει και μια μικρή αγέλη εκτρεφομένων χοιρινών.
  Πλησίον του κτήματος υπάρχει ένας ευκάλυπτος, στο φύλλωμα του οποίου μετεδόθη η πυρκαϊά, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσβεσή της από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, με τον φόβο εξαπλώσεώς της στα τριγύρω ελαιόδενδρα
  Με την έγκαιρη και προσεκτική επέμβαση της Πυροσβεστικής, η πυρκαϊά ετέθη υπό έλεγχο και ελπίζουμε ότι εντός ολίγου, θα κατασβεστεί τελείως.
  Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ιτέας, θα ασχοληθεί με την έρευνα για τα αίτια της πυρκαϊάς και την καταγραφή των ζημιών σε εκείνο το σημείο.




1 σχόλιο:

  1. Για όνομα του θεού ρε Άνθρωποι είπαμε να κάνουμε καύση κλαδιών ελιάς με ελεγχόμενη φωτιά. Τώρα αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες μάλλον για εργοστάσιο πλαστικών ομοιάζει. ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή