Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (3 Νομών) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ - περί του Διαγωνίου

Αθήνα, 27.11.2020

Αύξ. αριθμ. -82-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επιστολή για τον οδικό άξονα «Λαμία-Άμφισσα-Αντίρριο»

Παρουσιάστηκε η από 14.11.2020 έκθεση του Σχεδίου Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία («Επιτροπή Πισσαρίδη»), στην οποία περιλαμβάνονται οι δράσεις που προτείνονται, βάσει της οικονομικής ανάλυσης των χαρακτηριστικών της ελληνικής οικονομίας και της διεθνούς εμπειρίας από την εφαρμογή αντιστοίχων αναπτυξιακών πολιτικών.

Ειδικότερα, ανάμεσα στις προτάσεις της Επιτροπής που αφορούν τις επενδυτικές προτεραιότητες, αναφέρεται η κατασκευή του διαγώνιου οδικού άξονα «Λαμίας – Άμφισσας – Αντιρρίου». Το εν λόγω έργο συνιστά σημαντικότατη ευκαιρία ανάπτυξης, που θα δημιουργήσει πολύ σημαντικές προοπτικές σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, υπέρ της εθνικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών, καθώς με βεβαιότητα θα αυξήσει το ΑΕΠ στις περιοχές που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζει η κατασκευή του, αμβλύνοντας ταυτόχρονα περιφερειακές ανισότητες.

Επειδή σε μείζονος σημασίας θέματα απαιτείται η ευρύτερη δυνατή συνεργασία, ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, απέστειλε επιστολή προς τους/τις Βουλευτές όλων των κομμάτων, που εκπροσωπούν τις συνδεόμενες με το έργο περιφερειακές ενότητες - Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας -, προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρόνο κοινή διαβούλευση για τον συντονισμό των ενεργειών και την ενεργή ανάμειξη των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής και ενημέρωσης για την υλοποίηση του ως άνω έργου.

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα

Βουλευτή Φωκίδας
Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΙΤΕ ΟΔΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ
      https://ypodomes.com/ta-6-nea-megala-odika-erga-tis-epomenis-pentaetias-2/

      Διαγραφή
  2. Ο Μπούγας νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.
    Γράφει και δημοσιεύει επιστολές που αναφέρονται σε ενέργειες συντονισμού που μόνο έτσι δεν μπορεί να γίνουν.
    Ο κύριος... ΜΗΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή