Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΗΣ.

 

Άμφισσα, 04.11.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή, 30/10/2020, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας, κ. Χαρίλαο Γεωργίου, ενημερώσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο μας και απαντήσαμε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις. Ο κ. Γεωργίου περιέγραψε την κατάσταση που παρέλαβε το Νοσοκομείο, την οποία ουδείς αμφισβήτησε, αναφέρθηκε στα προβλήματα και στις ελλείψεις, το σχεδιασμό για την συνολική αναβάθμισή του, αλλά και τα βήματα βελτίωσης της λειτουργίας του, όπως όφειλε, για να τιμήσει πρωτίστως όσους μοχθούν γι΄ αυτό.

Οι διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα είναι καταχωρημένα στα πρακτικά.

Κάποιοι, που απουσίαζαν από τη συζήτηση, πήραν αφορμή από την ενημέρωση για να δηλώσουν την κομματική και συνδικαλιστική τους παρουσία. Με ανακοινώσεις και συγκεντρώσεις επιχειρούν να προκαλέσουν φόβο και ανασφάλεια και να υποβαθμίσουν την προσπάθεια που γίνεται συνολικά από τη διοίκηση, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και των Κέντρων Υγείας.

Την ώρα της μάχης και του κινδύνου δεν πρόκειται ασφαλώς να τους ακολουθήσω και ν΄ αντιπαρατεθώ, ούτε να επαναλάβω τις απαντήσεις, που δόθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.

Τώρα απαιτείται ουσιαστική και κοινή δράση.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σταθεί όρθιο το Σύστημα Υγείας. Πασχίζουμε καθημερινά για να ενισχύσουμε το Νοσοκομείο μας και τις δομές Υγείας του τόπου μας και να κερδίσει η κοινωνία της Φωκίδας τη μάχη με τον αόρατο και φονικό εχθρό.

Καλώ όλους να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια. Ευχαριστώ ειλικρινά όσους συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας στο νομό μας κι ιδιαιτέρως τους δήμους μας για την έμπρακτη στήριξή τους.


Ιωάννης Δ. Μπούγας

Βουλευτής Φωκίδας

Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

3 σχόλια:

  1. Μπούγα χορτάσαμε φωτογραφίες και Δελτία Τύπου "ηρωικά" και "ενωτικά".
    Κατά τα λοιπά μηδέν από μηδέν ΜΗΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο το, όπως όφειλε, στην πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης του βουλευτή για τον διοικητή,δείχνει πόσο λίγοι είναι και οι δύο. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω. Αιρετοί του νομού που 40 χρόνια τώρα δεν έχουν φτιάξει οδική πρόσβαση κατάλληλη για Νσοκομείο και όχι για αναρριχήτικο κεντρο, περιμένετε να φτιάξουν κάτι καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή