Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

"ΚΡΑΞΙΜΟ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΟΤΙΝΩΝ & ΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟ-ΤΗΤΑ - οι 2 επιστολές (αιτία : το ημερολόγιο του Δήμου Δελφών για το 2021)

Αρτοτίνα - Βαρδούσια

                                                Ατόπημα;

 Με δύο επιστολές τους, τις οποίες δημοσιεύουμε πιό κάτω, ο Σύλλογος Αρτοτινών και η Δωρική Αδελφότητα κυριολεκτικά "κράζουν" τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φωκίδος και ζητούν την παρέμβασή του και την απόσυρση του ημερολογίου το οποίο έχει κυκλοφορήσει ο Δήμος Δελφών, για το 2021

 Ιστορικό : Με χρηματοδότηση από την Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) και μέσω της Π.Ε. Φωκίδος, ο Δήμος Δελφών ετύπωσε σε γνωστό τυπογραφείο της περιοχής μας, ένα ημερολόγιο για το 2021.

  Η έκδοση είναι πολυτελής και την επιμέλειά της είχε αναλάβει ο Δήμος Δελφών.  Δεν γνωρίζουμε το κόστος, ούτε το πλήθος των τυπωμένων ημερολογίων, ενώ αγνοούμε σε ποιούς και με ποιόν τρόπο θα διενεμηθεί.

  Τα αναφερόμενα εντός του ημερολογίου ότι η γενέτειρα του ήρωα της επαναστάσεως του 1821 Αθανασίου Διάκου, είναι η Κοινότητα της Μουσουνίτσας (σημερινός Αθανάσιος Διάκος) και όχι η Αρτοτίνα, προκάλεσαν την αντίδραση της Αδελφότητος και του Συλλόγου.  Και μάλιστα μέμφονται τον αντιπεριφερειάρχη Γεώργιο Δελμούζο, διότι ο ίδιος προλόγισε το ημερολόγιο, άρα υιοθετεί την άποψη του Δήμου Δελφών για το θέμα.

  Στην υπόθεση "εμπλέκονται" προσωπικές προβολές, μικροπολιτική και "marketing", γεγονότα ανεπίτρεπτα και διχαστικά για τους δύο Δήμους του Νομού μας.  Και μάλιστα παραμονές του πανελληνίου εορτασμού των 200 ετών, από την έναρξη του απελευθερωτικού μας αγώνος.

Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί η αντίδραση του π.σ. από την περιφερειακή παράταξη "Στερεά Υπεροχής",  Δρόσου Παρασκευά.  Μόνον...

"Κύριε Δελμούζο, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;..."

**********************************************    

Του Συλλόγου Αρτοτινών






   
 Της Δωρικής Αδελφότητος








3 σχόλια:

  1. ΩΩΩΩΩΧΧΧΧ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας δεν ξέρει που γεννήθηκε ο αητός...το σίγουρο είναι ότι ανδρώθηκε στην Αρτοτίνα,ότι η μάνα του ήταν Αρτοτινια κ ο πατέρας του Μουσουνιτσιωτης.
    Άρα οι υπεύθυνοι πρέπει να κρατάνε ισορροπία κ να μην δημιουργούν διχόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΩΧ δεν λες τιποτα! δεν θα εχει και πιτες φετος για να βγαλουν λογους και φωτογραφιες! μαυρα τα μαντατα απο τα κεντρικα του κομματος και παει λεγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή