Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : ΕΜΠΛΟΚΗ (λόγω παρεμβάσεως δημοτών) ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Άρχισαν τα όργανα!...

   Στην απόπειρα Συμβολαιογράφου Αμφίσσης, να πραγματοποιήσει τον πλειστηριασμό ακινήτου οφειλέτιδος από την Πολύδροσο, με επίσπευση της Τραπέζης Πειραιώς, έγινε το αναμενόμενο : 
Ικανός αριθμός ανθρώπων, παρ' όλο το ακατάλληλο της ώρας, έσπευσαν στο Ειρηνοδικείο Αμφίσσης,
όπου και ο χώρος τελέσεως της δημοπρατήσεως του ακινήτου, με αποτέλεσμα έως και αυτήν την στιγμή και παρ' όλες τις ...αυστηρές παραινέσεις του Συμβολαιογράφου, να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία.

   Με πρωτοβουλία της οργανώσεως αλληλοβοηθείας ''ΟΥΤΟΠΙΑ'' και με σύνθημα το ''Κανένα σπίτι, στα χέρια Τραπεζίτη'', πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, η παρεμπόδιση του έργου της εκποιήσεως, ενώ σε βοήθεια και για την ...αποκατάσταση της τάξεως, προσέτρεξαν και δυο περιπολικά της Αστυνομίας, μετά από αίτημα του εκποιούντος το ακίνητο Συμβολαιογράφου.
Τα πνεύματα είναι οξυμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας και οι δύο πλευρές είναι ανυποχώρητες.
Θα ξαναδούμε ΜΑΤ στην Άμφισσα;... Μήπως συλλήψεις για παρεμπόδιση της ...δικαιοσύνης;

Δεν φανταζόμεθα ότι θα υπάρξει ''τοποθέτηση'' επί του γεγονότος, από τοπικά στελέχη κομμάτων εξουσίας!... Θα γελάσουν (σηκωθούν) και οι πέτρες...

Αναμένεται φωτογραφικό ''ρεπορτάζ'' από αυτήν την σημερινή διολίσθηση της ευνομούμενης αριστερής δημοκρατίας μας.

********************************************

Ανανέωση - Τελικό :  Ο πλειστηριασμός ανεβλήθη (ώρα 17:15') με άγνωστη την ημερομηνία επανα-τελέσεώς του.
Το τραγικό και το ενδεικτικό της σημερινής υποθέσεως είναι, το ότι ο εύσωμος Συμβολαιογράφος απήλθε απειλών, με τον ανήλικο υιό του (το παιδάκι τον συνόδευε στον πλειστηριασμό;...), να κλαίει γοερά!...
Τι ξεπεσμός είναι αυτός!...  
Δεν υπάρχει ''πάτος'' στην σημερινή πτώση ηθών, αξιών, κοινωνίας και πολιτεύματος.  Έτσι είναι;


17 σχόλια:

  1. Αρχικά το παιδάκι θεώρησε ότι έπρεπε η κυρία να χάσει το σπίτι της κι απείλησε τους παριστάμενους λέγοντας ότι έχει έναν ξάδερφο που δέρνει και θα έδερνε τους αντιδρώντες στη δουλειά του μπαμπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστηκε ότι εκτοξεύθηκαν προσωπικές απειλές προς τον συμβολαιογράφο...
    Λες κι αυτός αποφάσισε να κατασχεθεί το σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως οι ΟΥΤΟΠΙΕΣ-ΛΑΕ και λοιπά γκρουπούσκουλα δεν διάβασαν καλά τη γραμμή γιατί μαθαίνω ότι επρόκειτο να γίνει πλειστηριασμός σε τέσσερες παρακαλώ μεζονέτες με πισίνες, τζακούζια και λοιπά απαραίτητα που ως γνωστόν απαιτούνται για την επιβίωση των απλών ανθρώπων-βιοπαλαιστών που δεν έχουν ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τις οικογένειές τους.....
    Λέω μήπως το χάσαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμοι των 12.35 και 2.13 δεν τα μάθατε καλά! απλά αλλουνού παπά βαγγέλια μεταφέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ τόν Επίκουρο πού ανέβασε τήν ανταπόκριση, καθώς επίσης καί τήν Καρτερία γιά τήν αναμετάδοση (έτσι λέγεται;)
    Τά υπόλοιπα μέσα τού νομού μούγκα.
    Νά επισημάνω, γιατί ήμουν εκεί, ότι η εκδότρια τής "Ωρας τής Φωκίδας" ήταν εκεί καί μάλιστα έβγαλε καί φωτογραφίες.

    Τέλος θά ήθελα νά παρακαλέσω τόν Επίκουρο την συγκεκριμένη ανάρτηση νά τή βάλει κάπου ξεχωριστά γιατί πιστεύω θά υπάρξει συνέχεια.
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΥΤΟΠΙΑ δεν ανήκει στην ΛΑ.Ε. ούτε στις μικρές εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές ομάδες που ανήκουν στην άκρα αριστερά. Είναι δομή αλληλεγγύης πολιτών . Αν σας λέει κάτι η λέξη αλληλεγγύη στο μονοδιάστατο, μονοκομματικό μυαλό σας.
    Το μαθαίνω είναι αόριστο. Θα έπρεπε να γνωρίζεται συγκεκριμένα κύριε ανώνυμε 2:13 μ.μ πριν κάνετε το σχόλιό σας ότι οι πλειστηριασμοί βγαίνουν σε πινάκιο που αναρτιέται στο Ειρηνοδικείο. Εάν σε αυτό το πινάκιο του συγκεκριμένου πλειστηριασμού, εσείς είδατε την περιγραφή των «τεσσάρων παρακαλώ μεζονέτων με πισίνες, τζακούζι και λοιπά απαραίτητα», καλό θα ήταν να μας το επισυνάψετε διαφορετικά , θα πρέπει να βρείτε μεγαλύτερο “ανεμιστήρα”, για να ρίξετε την λάσπη σας.
    Η ΟΥΤΟΠΙΑ ζει, μαζί και δίπλα σε ανθρώπους , τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως να μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή. Πάνω απ όλα βάζει την ανθρώπινη υπόσταση. Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει στη ζωή!!! Άρα αγαπητέ μου δεν το χάσαμε.
    Εύχομαι, να μην έχεις εσύ χάσει το δρόμο σου και ο μοναχικός δρόμος πονάει…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεπεσμός δεν λες τίποτα οι μόνοι που χαίρονται είναι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον Παρνασσό με τις πισίνες που τους τα έβγαζαν στον πλειστηριασμό 200000 και 240000 αντίστοιχα και θα μπορούν λιγάκι ακόμη να αισθάνονται Ωνάσηδες ενώ εσένα δεν θα έχει το κράτος να σου δώσει τον μισθό και την σύνταξή σου.Τα στοιχεία των ακινήτων στην διάθεσή σου!!!!Δημήτρης Μπελούμπασης Συμβολαιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το e-mail του blog, είναι γνωστό. Αναγράφεται και στην αρχική σελίδα. Πρωτίστως για την ίση μεταχείριση και δευτερευόντως για την ενημέρωση, δεν έχουμε καμία αντίρρηση για την προβολή της ορθής ιστορίας. Χωρίς βεβαίως να είμαστε εμείς οι οποίοι θα αποδόσουμε ευθύνες.
      Το ότι όμως είναι ξεπεσμός, η εκποίηση ακινήτου κάτω από αυτές τις συνθήκες και με παρόντες ανήλικα παιδιά, είναι κατά την άποψή μας, η απεικόνιση της υπάρχουσας ηθικής κατάπτωσης της κοινωνίας μας.

      Διαγραφή
    2. Σας ήρθε email από τον υπεύθυνο συμβολαιογράφο; Ισχύει ότι τα προς πλειστηριασμό κτίρια είναι εξοχικές κατοικίες;

      Διαγραφή
    3. Υπενθύμιση.

      "Σας ήρθε email από τον υπεύθυνο συμβολαιογράφο;"

      Διαγραφή
    4. Αρνητικόν! Η ιδιοκτήτρια (το όνομά της είναι στην διάθεσή μας), ήταν στο Ειρηνοδικείο σε κατάσταση ημιλιποθυμίας και όντως έχει χάσει κι άλλα σπίτια από οφειλές προς την Τράπεζα.
      Εκείνο το οποίο ήταν το τραγικό όπως αναφέραμε, ήταν η παρουσία της συζύγου και του ανήλικου τέκνου του Συμβολαιογράφου, στην διαδικασία του πλειστηριασμού, δίκην οικογενειακής αναψυχής...
      Εμείς θα περιμένουμε.

      Διαγραφή
  8. Πρός Δημήτρη Μπελούμπαση
    Γράφεις "Τά στοιχεία τών ακινήτων στή διάθεσή σου"
    Αν είσαι, γιατί δέν τό δηλώνεις στό σχόλιό σου, ο συμβολαιογράφος πού ανέλαβε τήν υπόθεση καί ήταν τήν Τετάρτη στό ειρηνοδικείο, μπορείς νομίζω νά γράψεις εδώ τά στειχεία τών ακινήτων.
    Αν δέν κάνω λάθος, αφού τό ακίνητο βγαίνει σέ πλειστηριασμό, τά στοιχεία του είναι ελεύθερο νά δημοσιευτούν από τόν οποιονδήποτε.
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως σημερα ακουσα με τα αυτια μου σοκαρισμενος εγω υπαλληλος ειμαι την δουλεια μου κανω ( με σαγιοναρα , βερμουδα , σταβοκομενο νυχι , τι σερτακι να κρυβει ματαιως τη σαπιοκοιλια σκεμπεδαρα ) την πατσαβουρα συζυγο που εφερε και το 11χρονο παιδι της μαζι για να θαυμασουν τον ουμπερ συζυγο και ουμπερ πατερα συμβολαιογραφο Αμφισσας να βγαζει στον πληστηριασμο σπιτι.Τον τυπο που αφου με θρασος παρκαρε την μαυρη Αλφα μπροστα στον συγκεντρωμενο κοσμο εκανε και χιουμορακι . Το ανθρωποειδες παιδι του , οταν του εξηγησαν τι κανει ο πατερας του και γιατι ο κοσμος ειναι εξαλλος ειπε να τους το παρουν το σπιτι καλα να παθουν . Οι ναζι στα στρατοπεδα εργασιας και αλλου την ιδια καραμελα δικαιολογια ειχαν εμεις διαταγες εκτελουσαμε , και καποιοι εφερναν και τα παιδια τους για να θαυμασουν τα επιτευματα τους .
    Οι ανθρωποι απο την ΟΥΤΟΠΙΑ σημερα εδειξαν οτι στη Ελλαδα και φιλοτιμο και τιμη υπαρχει στους ανθρωπους της . Αντισταθειτε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απ'όσο καταλαβαίνω εκ των σχολίων όσοι απέτρεψαν τον πλειστηριασμό δεν ξέρουν ούτε ποιανού το σπίτι ήταν, ούτε εάν ήταν πρώτη κατοικία ή εξοχικό.
    Κάποιος το είδε στον πίνακα και αντέδρασε, σωστά σε πρώτη φάση, λάθος σε δεύτερη.

    Ξέρει κανεις από την ΟΥΤΟΠΙΑ να μας πει για τι ακίνητα μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ!
      ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!
      ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Η αντίδραση φίλε ανώνυμε 12.43 δέν είναι γιά τήν αντίδραση αλλά καί γιά τά δικά μας τά σπίτια.
      Εγώ προσωπικά εκτός από τήν τράπεζα χρωστάω επίσης στόν ΤΕΒΕ (νύν ΟΑΕΕ} καί στήν εφορία.
      Είναι θέμα χρόνου πότε θά κυνηγήσουν καί μάς, καί είναι καλό νά προετοιμαζόμαστε.
      Τά γεγονότα τής Τετάρτης ήταν καί πρώτης γραμμής άσκηση, όπως λέγαμε στό Στρατό.
      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Η ιδιοκτήτρια ήταν εκεί και επρόκειτο για το εξοχικό της στο Πολύδροσο!

      Διαγραφή