Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΠΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΥΔΑΤΑ : ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Περί υδάτων ο λόγος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας Γεώργιος Δρακάκης, εδημοσιοποίησε σήμερα μιαν επιστολή του προς τον Δήμαρχο, όπου διερωτάται (και ερωτά και τον Δήμαρχο), για το εάν και κατά πόσο είναι δυνατόν να θεωρηθεί ''υπεύθυνη'', η συμπεριφορά (λόγοις και έργοις) της θεσμικής αντιδημάρχου για το περιβάλλον, Μαίρης Ανδρεοπούλου.
Τόσον η υπόθεση-πρόβλημα με την χύδην απόρριψη των λυμάτων της πόλεως των Δελφών εντός του Δελφικού Τοπίου, όσον και η αμφιλεγόμενη ποιότητα του ποσίμου ύδατος της Ιτέας, έχουν δημιουργήσει στους κατοίκους της περιοχής μας την αίσθηση, ότι η υπευθυνότητα σε θέματα υγείας και περιβάλλοντος εκ μέρους της εν λόγω αντιδημάρχου, εκφράζεται πλήρως από την ρήση : ''Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν!...''.

  Και εάν δεν ήταν τόσον σοβαρά και τα δυο θέματα, θα ήταν δυνατόν να θεωρηθεί αυτού του επιπέδου η αντιμετώπιση, ως μία ακόμη ...επιτυχημένη δραστηριότητα-ανάμιξη της αντιδημάρχου με τα κοινά. Εδώ όμως πρόκειται για την υγεία χιλιάδων κατοίκων αυτής εδώ της ταλαιπωρημένης περιοχής (και όχι για την προστασία των Φοινίκων), με συνέπεια η αδιαφορία, οι ''ωχ-αδερφισμοί'' καθώς και οι δημιουργίες εντυπώσεων (για ποιόν άραγε λόγο;), θα πρέπει να εξαφανισθούν από το δημοτικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Ενίοτε δε επιβάλεται, να εξαφανισθούν από το προσκήνιο και οι μεταφέροντες αυτήν την νοοτροπία.
Δρακάκης ερωτών, λοιπόν :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου