Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟN ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, 19:30, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ


Η περιφερειακή μας παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα, συμμετέχει στο σημερινό αντιπολεμικό αντι-ιμπεριαλιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Λαμία, στις 7:30μμ στην Πλατεία Πάρκου.
 
Ο πόλεμος στην Συρία κλιμακώνεται ανεξέλεγκτα, απειλώντας να παρασύρει  όλη την περιοχή στο χάος. Η παρουσία του νατοϊκού στόλου στο Αιγαίο, που επιβλήθηκε με την πίεση της ΕΕ και τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το  πρόσχημα του «ελέγχου των προσφυγικών ροών» μπορεί να φέρει μόνο κλιμάκωση του πολέμου και όξυνση των ανταγωνισμών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται σε «Ευρώπη Φρούριο» υψώνοντας φράχτες και ουσιαστικά καλώντας στην πράξη στη δολοφονία των απελπισμένων και ξεριζωμένων από τον πόλεμο και τη πείνα προσφύγων, που ίδια δημιούργησε με τις ιμπεριαλιστικές της επεμβάσεις στη Μ. Ανατολή. Την ίδια στιγμή καταργούνται δημοκρατικά δικαιώματα και εντείνεται η καταστολή στο εσωτερικό της χώρας με στόχο τα λαϊκά κινήματα αντίστασης σε όλες τις χώρες.

Ο εχθρός του ελληνικού λαού και των προσφύγων και μεταναστών που διέρχονται από τη χώρα μας σε αναζήτηση μια καλύτερης ζωής στην «πολιτισμένη» Ευρώπη, είναι ο ίδιος. Είναι ο καπιταλισμός, είναι η ιμπεριαλιστική ΕΕ και οι ΗΠΑ, είναι το ΝΑΤΟ - αλλά και η ιμπεριαλιστική Ρωσία - που από τη μία δολοφονούν με τις βόμβες τους το λαό της Συρίας και του Ιράκ, και από την άλλη επιβάλλουν στον ελληνικό λαό μνημόνια, λιτότητα, φτώχεια και ανεργία «για πάντα».

Η περιφερειακή μας παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα, συμμετέχει στο σημερινό αντιπολεμικό αντι-ιμπεριαλιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Λαμία, και αγωνίζεται με στόχο:

- Να φύγει ο νατοϊκός στόλος από το Αιγαίο.
- Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στην κλιμάκωση του πολέμου στην Μ. Ανατολή.
- Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, κλείσιμο των νατοϊκών βάσεων.
- Λεφτά για μισθούς και συντάξεις όχι για πολέμους και στρατόπεδα συγκέντρωσης.
- Όχι στην Ευρώπη φρούριο των φρακτών και  των κλειστών συνόρων. Ελεύθερη και ασφαλής διέλευση προσφύγων και μεταναστών από τις συνοριακές διόδους. 
- Όχι στις απελάσεις, τις επαναπροωθήσεις, τη διαλογή και τον εγκλεισμό των προσφύγων.
- Πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των λαών.
- Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, όχι στον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, την ακροδεξιά και την ισλαμοφοβία.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη
Fb: Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου