Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ''ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ''

ΔΗΜΟΣIA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Λιβαδειά, 28/3/2016 
                                     
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΣΥΛΛΕΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ»

Το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έχει ως βασικό σκοπό την γνωριμία του κοινού με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και τη φιλοσοφία του. Το ΚΠΙΣΝ, που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της κατασκευής του στην περιοχή του Δέλτα Φαλήρου αποτελεί ένα έργο που θα περιλαμβάνει τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος συμβάλλοντας στην προαγωγή της Τέχνης, της Παιδείας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, φιλοξενεί και διοργανώνει δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» για παιδιά. Το πρόγραμμα προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη μας ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ανάγνωση. Κάθε μέρα ένα βιβλίο, μία λέξη-κλειδί, ένα εργαστήρι, μια διαφορετική εμπειρία ανάγνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: http://liblivadia.wikidot.com/news:289


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου