Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ (ΚΟΥΒΕΡΤΑ) ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγορά και η τοποθέτηση ισοθερμικού καλύμματος (κουβέρτα) στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Αυτή τη στιγμή κάνουν χρήση του δημοτικού κολυμβητηρίου εκτός από τους αθλητές του Ναυτικού ομίλου Ιτέας και οι μαθητές όλου του Δήμου Δελφών στα πλαίσια προγράμματος από το Υπουργείο παιδείας.
Το ισοθερμικό κάλυμμα εξυπηρετεί την ασφάλεια, την καθαριότητα ενώ συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση τόσο στο λειτουργικό, όσο και στο κόστος συντήρησής της.
Προσφέρει ασφαλή λειτουργία, με την αποτροπή πιθανής ανεπιθύμητης πτώσης στην πισίνα μικρών παιδιών ή κατοικίδιων. Καθαριότητα, υγιεινή και ελαχιστοποίηση της απαιτούμενης συντήρησης, γιατί προστατεύεται η πισίνα από τις ακαθαρσίες, φύλλα και βρωμιές που μαζεύονται από το φύσημα του αέρα. Μείωση, στο ελάχιστο, των απωλειών νερού λόγω εξάτμισης και ταυτόχρονα σημαντική μείωση στην κατανάλωση χημικών προϊόντων καθαρισμού της πισίνας.
Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητήριου Ιτέας συνεχίζεται με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ένταξη προς χρηματοδότηση της μελέτης: «Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας».
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας

Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου