Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΚΟΥΡΙΕΣ : Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Για άλλη μια φορά στη μεγάλη πορεία του Σαββάτου 05/03 ο λαός της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην ELDORADO GOLD ότι είναι ανεπιθύμητη. Και στην κυβέρνηση ότι όσες άδειες κι αν δώσει, είτε στις Σκουριές είτε στην Ολυμπιάδα, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όπως έχει ξανασυμβεί, μια πορεία πολλών χιλιάδων ανθρώπων ήταν αόρατη για τα κανάλια που σκοπό έχουν μόνο να υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ταυτόχρονα, η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλάει για 3.500 διαδηλωτές μας δείχνει ότι είναι καλή στη διαίρεση. Θα χρειαστεί να πολλαπλασιάσουμε για να έχουμε πραγματική εικόνα.


Όλη η διοργάνωση βασίστηκε στην προσφορά εκατοντάδων συναγωνιστών και ανθρώπων του κινήματος. Κι αυτό είναι κάτι άγνωστο για τους μισθοφόρους της ELDORADO GOLD που πληρώνει και διοργανώνει κάθε κινητοποίηση τους. Όσες αφίσες και πανό κι αν κατέβασαν, όσους ασφαλίτες κι αν έστειλαν στις ενημερωτικές δράσεις μας δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την επιτυχία της πορείας μας.Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού ευχαριστεί όλες τις συλλογικότητες, τις πολιτικές οργανώσεις, τις πρωτοβουλίες, τους φορείς και τους φίλους και συναγωνιστές που βοήθησαν στην διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της σημερινής μεγάλης πορείας χιλιάδων διαδηλωτών.
Ευχαριστούμε επίσης κάθε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας (ραδιοφωνικό σταθμό, site, blog, τηλεοπτική εκπομπή) και σε όποιον βοήθησε με κάθε τρόπο στην προπαγάνδιση και την προβολή της μεγάλης πορείας μας.

Πρέπει να γνωρίζουν όποια κι αν είναι τα σχέδια τους,
ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους!
Ο αγώνας συνεχίζεται,
μέχρι την τελική νίκη και την απαλλαγή των διωκόμενων συναγωνιστών μας.

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

4 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ-ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ- ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΖΟΥΝΕ..ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμος σε αμηχανία8 Μαρτίου 2016 στις 4:53 μ.μ.

    Φίλε ανώνυμε, αν είναι πολλοί σαν εσένα αυτοί που θεωρούν επένδυση την καταστροφή στην Χαλκιδική, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Επιτέλους, λίγος σεβασμός σ'αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους του. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε "ιθαγενείς" στον τόπο μας.Εμείς θέλουμε να είμαστε αφεντάδες. Για τα δανεικά να ζητήσεις τον λογαρισμό απο κείνους τους ανίκανους που τα ζήτησαν. Μάλλον φίλε μου είσαι σε σύγχυση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΞΕΧΑΣΕΣ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΥΝΑΓΕΣ ???

      Διαγραφή
  3. Σε σύγχυση είσαι εσύ αδερφέ και όλοι οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι φίλοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή