Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ''ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ''


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΔΕ ΙΤΕΑΣ
Κέρδισε τις εντυπώσεις το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο ΛΙΜΑΝΙ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας οι οποίες ξεκίνησαν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 με την φαντασμαγορική τελετή έναρξης με θέμα ο Χρησμός του Καρναβαλιού , συνεχίστηκαν με το άναμμα της Φωτιάς στις Τοπικές Κοινότητες της Κίρρας και της Τριταίας , έπαιξαν με το Μεγάλο Παιχνίδι , απογειώθηκαν στις 13 Μαρτίου 2016 με το «Καραναβάλι στο Λιμάνι» και έκλεισαν την αυλαία τους με τα «Ιτιώτικα Κούλουμα» την Καθαρά Δευτέρα.
Γεμάτες κέφι , ζωντάνια και ρυθμό όλες οι εκδηλώσεις , διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς , Συλλόγους και Εθελοντές πολίτες , με αγάπη , μεράκι , και φαντασία , στοιχεία που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία τους.
Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων Μας , ήταν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο ΛΙΜΑΝΙ που πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς .
Εκατοντάδες θεατές κατέκλυσαν τον παραλιακό δρόμο από την Κίρρα όπου ξεκίνησαν τα άρματα έως τη Μαρίνα της Ιτέας και το Μόλο όπου κατέληξε , προκειμένου να το παρακολουθήσουν από κοντά , και εκείνο πραγματικά τους αποζημίωσε (παρά το λίγο κρύο) με τα έξυπνα , επίκαιρα, ευφάνταστα άρματα και τις αντίστοιχες ομάδες του , να μεταφέρουν τον παλμό της μουσικής του DJ Kostas στο κοινό.

Επικρατούσε το αδιαχώρητο , με δημότες και επισκέπτες να παρακολουθούν την Πολυπληθή από κάθε άλλη φορά αποκριάτικη παρέλαση , με παρουσιάστρια τη Βιβή Μαρκάτου , η οποία με έξυπνες ατάκες και αστεία που έκανε με τους καρναβαλιστές και τους θεατές ,σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά.
Η απευθείας μετάδοση που είχε ο ρυθμός του καρναβαλιού με το ραδιόφωνο του Γαλαξία fm δεν άφησε κανέναν να μείνει στο σπίτι του και τον προέτρεψε να έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά.
Με τα χειροκροτήματα των συμπολιτών και συνδημοτών να μην σταματούν, οι καρναβαλιστές εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητά τους και παρέσυραν στους αποκριάτικους ρυθμούς όλους τους θεατές. Ο τερματισμός του στο Μόλο συνεχίστηκε με το κάψιμο του Καρνάβαλου και τα Βραβεία των ομάδων του Μεγάλου Παιχνιδιού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους , οι οποίοι με την εθελοντική ενεργό συμμετοχή τους , κατάφεραν να μας κάνουν να ξεχαστούμε από τις έγνοιες και τις δυσκολίες που βιώνουμε τούτη τη περίοδο.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή,

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τις Απόκριες 2017 και Καλούμε όλους σας να συμμετέχετε……. Γιατί όλα τα πράγματα , όλοι οι θεσμοί έχουν τις δύσκολες εποχές τους , όμως το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ήρθε και θα μείνει , γιατί Εσείς μπορείτε να το κρατήσετε ζωντανό και να καθιερωθεί επάξια ως Θεσμός την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ως :

«Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο ΛΙΜΑΝΙ»


ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου