Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΒΟΛΗ ...ΣΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.


                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 03.03.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 13/2016

ΘΕΜΑ: “Αναβολή συνάντησης εργασίας με αντικείμενο την διαδικασία πιστοποίησης P.E.F. -Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα Προϊόντος”.


Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η συνάντηση εργασίας που είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών και του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Άμφισσας για την Παρασκευή, 04.03.2016 και ώρα 18.30, στην αίθουσα ισόγεια αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα), με αντικείμενο την προετοιμασία της πρωτοβουλίας του Δήμου μας γύρω από τη σύγχρονη διαδικασία πιστοποίησης με την ονομασία «Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα Προϊόντος» (P.E.F. = Product Environmental Footprint).
Η αναβολή οφείλεται σε αιφνίδια υπηρεσιακή υποχρέωση της κεντρικής ομιλήτριας της συνάντησης Dr Benedetta Nucci, εκπρόσωπός του Scuola Superiore di Studi Universitari e di Perfezionamento Sant'Anna το οποίο εδρεύει στην πόλη Πίζα της Ιταλίας και ειδικός στη συγκεκριμένη διαδικασία.
Η συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε ημερομηνία για την οποία θα σας πληροφορήσουμε εγκαίρως με νέα δημόσια ενημέρωση.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου