Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ


Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας

έρχεται κοντά σας με δύο προβολές για αυτή την εβδομάδα, την ταινία "TRUMBO" που απέσπασε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα και το αριστουργηματικό παιδικό της Disney "ΖΩΟΥΠΟΛΗ" για του μικρούς αλλα και τους μεγάλους μας φίλους.

"TRUMBO".
Το 1940, o Dalton Trumbo (Bryan Cranston) είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους σεναριογράφους του κόσμου. Θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής του Χόλιγουντ και είναι ένας ακτιβιστής που υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα, την ισοτιμία στους μισθούς και τα πολιτικά δικαιώματα. Θα έρθει όμως αντιμέτωπος με κριτικούς, επιτροπές και σχεδόν όλο το star system της εποχής εκείνης, οδηγώντας τον στην κοινωνική και επαγγελματική απομόνωση. Ο Trumbo όμως παρά το γεγονός ότι μπήκε στην μαύρη λίστα του Χόλιγουντ της εποχής εκείνης, κατάφερε να απογειώσει την καριέρα του.... η συνέχεια επί της οθόνης.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΠΕΜΠΤΗ           24/03       ΣΤΙΣ 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     25/03       ΣΤΙΣ 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ          26/03       ΣΤΙΣ 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ           27/03       ΣΤΙΣ 21:00

"ΖΩΟΥΠΟΛΗ".
Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.
Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        24/03      ΣΤΙΣ 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ             25/03      ΣΤΙΣ 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ              26/03      ΣΤΙΣ 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου