Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ vs ΤΑΓΚΑΛΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, επιβεβαιώθηκα.
Ο κ. Ταγκαλής με φυλλάδιο απολογισμού του έργου της τετραετίας 2011-2014, που διανέμεται από χθες στο Δήμο μας, εμφανίζεται ως ο καθολικός διάδοχος του κ. Φουσέκη, έστω κι αν στα περισσότερα από τα αναφερόμενα στο έντυπο αυτό ως επιτεύγματά του, είχε προσωπικά ανύπαρκτη συμμετοχή, όπως ξέρουν όλοι όσοι πραγματικά ασχολήθηκαν με τα συγκεκριμένα έργα και δράσεις. Την ίδια ώρα δηλώνει με συνεντεύξεις του ότι δεν είναι συνεχιστής κανενός….
Απ’ αυτή την παλαιά πολιτική σκέψη και πρακτική πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε. Εμείς τραβάμε το δρόμο μας. Ό,τι είναι αλήθεια και μας αναλογεί θα το λέμε και θα το υπερασπιζόμαστε. Κι αν πάλι κάτι δεν μας ανήκει, δεν θα καπηλευόμαστε τη δουλειά άλλων.
Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται και περισσότερο για ποιους λόγους η πρότασή μας κι ο αγώνας μας είναι εντελώς αναγκαία για τον τόπο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 10 Μαΐου 2014

Θανάσης Παναγιωτόπουλος

2 σχόλια:

  1. Αφού οι συμπολίτες μας, έστω και λίγο καθυστερημένα, κατάλαβαν το παιχνίδι που έστησε ο Φουσέκης με τους δύο ομόσταυλους αδελφούς συνδυασμούς του, για να μπερδέψει ξανά τα πράγματα τους έχει δώσει εντολή να προσποιούνται ότι δήθεν μαλώνουν μεταξύ τους , ποιός απο τους δύο θα επωφεληθεί, το ....ανύπαρκτο έργο του Φουσέκη, κατηγορώντας, στα ψέματα, ο ένας τον άλλον ότι ο άλλος πήρε το δακτυλίδι της ( ποιάς άραγε διαδοχής ; των υποδίκων ; ) , ενώ ο καθένας τους έχει πάρει το δικό του δακτυλιδάκι……..
    Ο ένας από.....μπακίρι και ο άλλος από.....σύρμα.......! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου ο Παναγιωτόπουλος είναι απο χρυσό σαν άνθρωπος και σαν πολιτική οντότητα και το αποδικνύει μέρα με την μέρα.Δεν πρέπει να βάζουμε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι και εάν θέλετε να αλλάξει, κάτι στον Δήμο σας ,το μόνο που μπορεί να κάνετε ,ειναι τον στηρίξετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή