Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

''ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ'' : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                    ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
                               Υποψήφιος Δήμαρχος

Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες,
Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Δελφών αλλάζει τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας.
Για πρώτη φορά ένας συνδυασμός κομματικά ανεξάρτητος και αδέσμευτος έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει στο δεύτερο γύρο την εκλογή του ως δημοτική αρχή στο Δήμο μας.
Η επιλογή που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη για το μέλλον του τόπου και οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε την ευθύνη που μας αναλογεί, στον καθένα μας ξεχωριστά.
Στον πρώτο γύρο επιλέξαμε κυρίως τα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων, των τοπικών συμβούλων και των εκπροσώπων κάθε Κοινότητας.
Τώρα, με διαμορφωμένο πλέον το σκηνικό και ξεκάθαρη την εικόνα, έχει έλθει η ώρα να επιλέξουμε ποιος δήμαρχος και ποια δημοτική ομάδα είναι αυτοί που αξίζουν να διοικήσουν το Δήμο μας κατά την επόμενη πενταετία.
Πρέπει να κρίνετε κυρίως ποιοι συγκεντρώνουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά που εσείς απαιτείτε. Νέα, έντιμα και ικανά πρόσωπα, απόλυτη δέσμευση στη χρηστή και διαφανή διοίκηση, διεκδικητική παρουσία σε όλα τα μέτωπα, πλήρης ανεξαρτησία από κομματικά ή άλλου τύπου δεσμά.
Πρέπει να κρίνετε επίσης ποιοι, με τη μέχρι σήμερα πορεία τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν, να ασχολούνται και να αντιμετωπίζουν τα βασικά προβλήματα του τόπου και να οργανώνουν τους σημαντικούς αγώνες για την περιοχή μας.
Στη δημοκρατία συχνά βρισκόμαστε ενώπιον διλημμάτων. Η μη συμμετοχή και η ισοπεδωτική λογική βολεύουν αυτούς που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα. Όσοι όμως υπερασπίζονται το ρόλο του ενεργού πολίτη, οφείλουν να τοποθετούνται στα διλήμματα των καιρών.
Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήρθε η ώρα της ουσιαστικής αλλαγής.
Ας μετατρέψουμε την οργή και την απόγνωση σε δημιουργική δύναμη και ελπίδα.
Ο Δήμος Δελφών δικαιούται ένα καλύτερο αύριο.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21 Μαΐου 2014
Για την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»
Θανάσης Παναγιωτόπουλος



1 σχόλιο: