Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ



Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ
Πρόγραμμα Περιοδειών και Ομιλιών στην Φωκίδα


Τρίτη 13/5
α) Περιοδεία στις 10:30 πμ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας και την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας από τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.
β) Περιοδεία στις 11:00 πμ στο Λιδωρίκι από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας και τον Χρήστο Τριανταφύλλου, υποψήφιο Δήμαρχο Δωρίδας.
γ) Ομιλία στις 20:00 στις Εργατικές Κατοικίες Άμφισσας από τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.
δ) Ομιλία στις 20:30 στο Λιδωρίκι από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας και τον Χρήστο Τριανταφύλλου, υποψήφιο Δήμαρχο Δωρίδας.
Τετάρτη 14/5                                                      
α) Περιοδεία στις 10:00 πμ σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Άμφισσας από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας  και τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.

β) Περιοδεία στις 11:30 πμ στο Κέντρο Υγείας Ιτέας από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας και τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.

γ) Ομιλία στις 13:30 σε εργαζόμενους των Μεταλλείων Βωξίτη στις εγκαταστάσεις της Ιτέας από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας και τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.

δ) Περιοδεία στις 14:00 σε Τράπεζες της Ιτέας από τον Δρόσο Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας  και τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών

ε) Ομιλία στις 20:00 στη Δεσφίνα από τον Γιώργο Μαρίνο, υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.
Πέμπτη 15/4
α) Περιοδεία στις 19:00 στον Επτάλοφο από τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.
β) Ομιλία στις 20:00 στη Μαριολάτα από τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.
γ) Ομιλία στις 21:00 στα Καστέλλια από τον Γιώργο Ιωσηφίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου