Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

''ΠΑΡΑΠΟΝΟ'' ΤΟΥ ''ΣΥΛΛΕΚΤΗ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ


Τί ζητά αυτός ο άνθρωπος;

   Εδώ και αρκετόν καιρό ο γνωστός σε όλους μας ''Συλλέκτης της Νεώτερης Ιστορίας'' κος Αντώνιος Μόσχος, ζητά από τον Δήμο Δελφών την παραχώρηση ενός χώρου σε αντάλλαγμα μιας δικής του παραχώρησης γης, λήγοντας έτσι και μια εκκρεμοδικία του με τον Δήμο Δελφών.  Δεσμεύεται δε ότι, το κόστος για την διαμόρφωση αυτού του χώρου και την μετατροπή του σε Μουσείο,
θα την αναλάβει ο ίδιος.  Και τούτο θα γίνει, προκειμένου κατ' αρχάς, να στεγαστεί η μεγάλη του Συλλογή από αντικείμενα, έγγραφα και εξαρτήσεις πολεμικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού, κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα.  Στην συνέχεια δε να εμπλουτισθεί, με ότι διαθέσιμο ή προσφορές υπάρξουν από δωρητές και αναζήτηση.  
Είναι τόσο δύσκολο να του απαντήσει ο Δήμος μας;  Έστω και αρνητικά.  Να το πάρει τουλάχιστον απόφαση και να δωρήσει την Συλλογή του εκεί όπου θα την εκτιμήσουν.  Και αυτήν και αυτόν.  
Είναι τόσο δύσκολο;...

************************************** 
Αρ. Πρωτ.  Δ. ΔΕΛΦΩΝ 4544/14-02-2014.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Δ. ΔΕΛΦΩΝ.
ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΣΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗ- ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.
ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΠΛΑΚΕΤΕΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ε. ΜΟΣΧΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΠΟ ΑΜΦΙΣΣΑ."

3 σχόλια:

  1. ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ κ.λ.π. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ !!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ...ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗΣ { αφου οπως λεει η πιατσα ειχαν πληρωθει 2 και 3 φορες } Η' ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!! ΚΙ ΕΣΕΙΣ Κ Υ Ρ Ι Ε ΜΟΣΧΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ Γ Ι Α Τ Ι ??????? ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ! ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!! ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΕΞΟΡΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Δ,ΔΕΛΦΩΝ????????????????
    ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ!! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή