Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δ.Τ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ -ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ''



ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
<< ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ  ΦΩΣ  –  ΚΑΘΑΡΗ   ΛΥΣΗ >>
ΓΙΑ   ΤΟΝ  ΔΗΜΟ  ΔΕΛΦΩΝ
ΜΕ  ΥΠΟΨΗΦΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΟΝ  ΚΩΣΤΑ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΤΟΥΤΗ   ΤΗΝ   ΩΡΑ   Η   ΤΟΠΙΚΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ    ΕΚΛΕΓΕΙ
ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ    ΜΗΤΕ    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ
ΤΟ  ΔΗΜΑΡΧΟ  ΜΑΣ  !!!

ΓΙ΄  ΑΥΤΟ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΟΝ  ΚΩΣΤΑ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΤΟ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
<< ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ – ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ >>

ΧΩΡΙΣ  ΣΤΑΥΡΟΥΣ  ! !
ΔΕΝ  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ   ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ   ΞΕΧΝΟΥΜΕ  :  ΦΙΛΟΥΣ – ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ  - ΝΟΝΟΥΣ
ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΑ  – ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ  -  ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ   ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
<<ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ  ΦΩΣ – ΚΑΘΑΡΗ   ΛΥΣΗ>>

ΔΗΜΑΡΧΟ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ  ΤΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ

 ΤΑ  ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ  ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ  ΚΑΙ


ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΙΡΩ τον κ. Μπακογιάννη για τη πρωτοβουλία και προτροπή του αυτή, γιατί καταδεικνύει ότι διακατέχεται από βαθύτερη δημοκρατική συνείδηση και ευαισθησία.
    Αυτή είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη πράξη, , κατά την οποία , ο Λαός έχει τη δυνατότητα να επιλέγει απ΄ ευθείας τους εκπροσώπους του, σε όλα τα επίπεδα.
    Πρώτο, το Υπουργείο Εσωτερικών είχε διατυπώσει την βούλησή του, αυτές οι Αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξαχθούν με αυτό το τρόπο. Δηλαδή, ο Λαός να εκλέγει χωριστά ( απ΄ευθείας ) τον Δήμαρχο και ξεχωριστά ( απ΄ευθείας ) τους Δημοτικούς Συμβούλους . Όμως το Υπουργείο, απέσυρε το σχέδιο αυτό γιατί η Ένωση Δημάρχων αντέδρασε έντονα από το φόβο καταψήφισης των υποψηφίων της διαπλοκής,…!!
    Έτσι, γυρίσαμε στα παλιά, ώστε οι Δήμαρχοι να εκλέγονται από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και όχι απ΄ ευθείας από τον Λαό. Θα συλλέγουν οι Σύμβουλοι τους ψήφους για ένα υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος θα επιλέγεται από το κόμμα, έστω και αν είναι ανεπαρκής ή εμπλεκόμενος σε ζητήματα διαπλοκής και διαφθοράς.
    Οι σκοπιμότητες και οι μεθοδεύσεις στη χειραγώγηση και την εκτροπή της ψήφου του Λαού πρέπει να σταματήσει και ΤΩΡΑ είναι μία μοναδική ευκαιρία, ο Λαός να θέσει στο περιθώριο τους ακατάλληλους και τους εμπλεκόμενους και να ψηφίσει τον ΕΝΤΙΜΟ και πράγματι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ υποψήφιο Δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για αυριανό Δήμαρχό του, ώστε ο τόπος να αποκτήσει τίμια και διαφανή διαχείριση με δυναμική πορεία προς την ανάπτυξη και τη προκοπή του τόπου, πράγματα, που στέρησαν από τη περιοχή οι απερχόμενοι, με τη νοοτροπία και τις πρακτικές του διεφθαρμένου συστήματος Φουσέκη.
    Όλοι λοιπόν μπροστά , με αποφασιστικότητα , ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή