Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ'' : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακό Σχήμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Επισκέψεις κλιμακίου της Αριστερής Παρέμβασης στη Λαμία

Αντιπροσωπεία της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Βασίλη Ζούμπο, τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Χρόνη Βάρσο, και τον Υποψήφιο ΑντιπεριφερειάρχηΦωκίδας Παντελή Μπρόφα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα στη Λαμία, την περιβαλλοντική οργάνωση «Όμιλος Φίλων του Δάσους». Διεξήχθη αναλυτική συζήτηση για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας, καθώς και των γειτονικών περιφερειακών ενοτήτων της Ευρυτανίας και της Φωκίδας, και συζητήθηκε πως αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, ενώ δόθηκε από κοινού, ραντεβού για τους αγώνες υπεράσπισης του περιβάλλοντος την επομένη των εκλογών.
Την Τρίτη 13 Μαΐου, η Αριστερή Παρέμβαση είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Λούκα. Διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση πάνω στα προβλήματα των επαγγελματιοβιοτεχνών και το πως αυτά συνδέονται με τη συνολική κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας, μετά από 4 χρόνια μνημονιακής καταστροφής. Αμοιβαία υπήρξε η εκτίμηση ότι οι αγώνες ενάντια στην πολιτική των μνημονίων πρέπει να συνεχιστούν αμείωτοι την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές.
Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, η Αριστερή Παρέμβαση θα επισκεφθεί τα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), του Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου  (ΟΠΑΔ), το Δασαρχείο Λαμίας και τα γραφεία της ΔΕΗ στη Λαμία.


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακό Σχήμα
Facebook: Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου