Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΙΤΕΑΣ


Δόξες ...

    Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά του το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, να αντιμετώπισε τέτοιαν κοσμοσυρροή, ένστολων, δημοσιογράφων, πολιτών και ...περιέργων. 
Μεσημέρι Δευτέρας 5 Μαΐου 2014.  
Όπως είχαμε αναφέρει από εχθές, κατέφθασε σήμερα στην Ιτέα, Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής
Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., με επικεφαλής ανώτατον αξιωματικό και σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης του δέματος - βόμβας στο Α.Τ. Ιτέας.  Κι όχι μόνον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.  
   Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, εμπρός και μέσα στο Τμήμα, παρατηρήθηκε ...κυκλοφοριακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα την εκκένωση του χώρου, τουλάχιστον για τους μη έχοντες νομικόν έρεισμα παρουσίας εκεί.  Πολίτες, πανώ και ...υποψήφιοι, βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο  και αναγκαστικά οι πληροφορίες για τα διαμειβόμενα εντός του Αστυνομικού Τμήματος, θα γνωστοποιηθούν μόνον μέσω των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.
Υπομονή λοιπόν, μέχρι δημοσιεύσεων των αστυνομικών ''ρεπορτάζ''.  Ήδη οι εθνικής εμβέλειας Ραδιοτηλεοπτικοί Σταθμοί, αναμεταδίδουν το γεγονός. 


3 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ..... Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πληροφορίες για τα διαμειβόμενα;;; οι πληροφορίες όχι η πληροφορίες... απλή γραμματική του δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8.17 ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ?????? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!!!! ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ??? ΕΛΕΟΣ ΒΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή