Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ : ΜΙΑ ...ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ !...


             Εκλογική Παραζάλη...           

 Το Γραφείο Τύπου του ''αντ' αυτού'' Δημάρχου, θεώρησε σωστό και σκόπιμο, να εκδώσει Δελτίο Τύπου, μόλις 4 (τέσσερεις) ημέρες προ των Αυτοδιοικητικών εκλογών, για να μας πληροφορήσει ότι :  
Στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο ΘΑ συνέλθει μετά το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων στις 28-5-2014,  ΘΑ ληφθεί και μια απόφαση σύμφωνα με την οποία ΘΑ εγκριθεί η κατάθεση Τεχνικού Δελτίου για την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα
LEADER (το οποίο διαχειρίζεται η ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε.),  του έργου ''Βελτίωση υφισταμένων χώρων άθλησης Δ.Ε. Γαλαξειδίου''....  Το προβλεπόμενο ποσό από την σχετική Μελέτη, ανέρχεται στις 369.000 ευρώ και ΘΑ διατεθούν, ΕΑΝ εγκριθεί το έργο από το πρόγραμμα LEADER, για την ''διάστρωση'' (!...) με συνθετικό χλοοτάπητα (τελευταίας γενιάς παρακαλώ...), του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξειδίου!...


   Εμείς οι ''ιθαγενείς'', τι να προσθέσουμε;... Να ευχηθούμε μόνον :
Άντε και καλή ''ψηφο-ποσόστωση'', πριν από την ''διάστρωση'' και μετά την ''ασφαλτόστρωση''...
Βεβαίως το ''ΘΑ'', εγγίζει και ολίγον από Άμφισσα καθώς επίσης και ολίγον από Ιτέα, για να μην μείνουν με το παράπονο παραμονές εκλογών τα δυό μεγαλύτερα αστικά κέντρα του Δήμου Δελφών.
Λογικό δεν είναι;  Ή μήπως είναι ...''διαστρ(εβλ)ωμένο'';...

*********************************************





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ                 13.05.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 28/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Κατάθεση από τον Δήμο Δελφών Τεχνικού δελτίου για την χρηματοδότηση του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενων χώρων άθλησης Δημοτικής Ενότητας Γαλαξειδίου».


Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα ληφθεί την 28η/05/2014 θα κατατεθεί Τεχνικό Δελτίο στην πρόσκληση LEADER της ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε. του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» στο υπομέτρο L321-2 «Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, καθώς και δραστηριοτήτων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης» με προϋπολογισμό μελέτης 369.000,00 €. Η πρόταση αφορά ουσιαστικά τις εργασίες που απαιτούνται για την διάστρωση του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξειδίου με συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA τελευταίας γενιάς.
Η μελέτη έχει συνταχθεί από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, είναι ολοκληρωμένη και έχει όλες τις απαιτούμενες γενικές και ειδικές αδειοδοτήσεις. Είναι δηλαδή απολύτως ώριμη.
Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν:

  1. Την διαμόρφωση της υποδομής που απαιτείται προκειμένου να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας (βάσει των προδιαγραφών τοποθέτησής του).
  2. Την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου για την απορροή των ομβρίων του γηπέδου (περιμετρικό κανάλι απορροής με σχάρες).
  3. Την κατασκευή της υποδομής για μελλοντικό ηλεκτροφωτισμό (τοποθέτηση ηλεκτρολογικών φρεατίων, σωλήνων διέλευσης καλωδίων κλπ.).
  4. Την καθαίρεση της υπάρχουσας κατεστραμμένης περίφραξης και κατασκευή νέας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ολοκληρωμένη μελέτη έχει συνταχθεί για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Δημοτικής Ενότητας Αμφίσσης και βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη του κλειστού γηπέδου (μπαλόνι) της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου