Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΡΡΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ


Ελεύθερο Camping...

   Η κυρία Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου, με την ιδιότητά της ως Τοπική Σύμβουλος, αλλά και ως γνήσια Κιρραία, γεμάτη ανησυχίες και ενδιαφέροντα για τον τόπο της, απέστειλε την παρακάτω δημοσιευόμενη επιστολή της προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας,
ζητώντας ή μη τι άλλο, την αυτοψία,  δηλαδή να ειδούν και άλλα μάτια, ότι βλέπουν και τα δικά της σε εκείνην την τοποθεσία.  Και βεβαίως να γίνει κάποια επισημοποίηση-επισήμανση της υπάρχουσας όντως άσχημης κατάστασης σε εκείνο το σημείο, με όποιον τρόπο είναι δυνατόν.  Για αυτό και κοινοποίησε την επιστολή της, στον Δήμαρχο Δελφών και τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ιτέας.  
  Αναφέρεται στο οικόπεδο και στις εγκαταστάσεις του πρώην ''Camping-Beach Camp'', στην ανατολική είσοδο της Κίρρας, εκεί όπου όντως η ρήση ''μπέστε σκύλοι, αλέστε'', περιγράφει επακριβώς την πραγματικότητα.
Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα γρήγορα.  Ο δε νυν ιδιοκτήτης του ακινήτου, θα πρέπει να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν, για την προστασία και την ασφάλεια των περιοίκων και των διερχομένων από το ακίνητό του.  Και κάποιος θα πρέπει να τον υποχρεώσει να το κάνει αυτό.
Συνεπώς, είναι σε καλόν ''δρόμο'' η επιστολή της κας Καπαρέλη-Καπούρου.  Αναμένονται τα αποτελέσματά της.

***************************************************

16 σχόλια:

  1. Οι υπόλοιποι (μη γνήσιοι) δηλαδη τι είναι, κατώτεροι?Εαν θυμάμαι καλά το επώνυμό μας αποτελει προσδιοριστικό της καταγωγής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα επιθετα ειναι ελληνικα και αλλα αρβανητικα

      Διαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περιοχή Βουρλάκια δεν αποδέχονται δωδεκάποντα τακούνια και ασύμετρα μήκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσα χρόνια η γνήσια Κιρραία δεν τα έβλεπε; Περίμενε να εκλεγεί σύμβουλος; Μήπως κάτι άλλο παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΝΗΣΙΑ ΚΙΡΡΑΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΡΑ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ. ΜΗΝ ΒΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΞΑΝΘΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ : Η ΜΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
    Υ.Γ. : ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚαΛυΤεΡα η ΜυΤη ψΗλΑ ΑΣ ειναι Καλα ο Ανδρας της δεν Εχει Αναγκη Και Απο <>Που ειναι το Κακο με τοω Ανδρα της Ταξιδευει Ειναι Κυρια
    Υ.Γ Μετα το Ταξιδι Στη Βουλγαρια Μετα Το Ακριβο Ξενοδοχειο Οπως λες Μαζι με Τους Αλλους Διοργανωτες Βγηκαν στον Κοσμο για τα παιδια <> Αν θυμασαι ..........Εσυ που Ησουν ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? Ειμαι απο την Αμφισσα μεσα σε Αυτους που Βοηθησαν Για Την Εκδηλωση Αυτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ σχολιαστή που μιλάς για επίπεδο και ταυτόχρονα για γλάστρες, εμετούς και για ξανθά μαλλιά, δε νομίζεις ότι εκτρέπεσαι στο επίπεδο του χυδαίου και της στείρας αντιπολίτευσης που ποτέ δεν έκανε καλό στην Κίρρα;
    Επίσης μπορείτε να μας ενημερώσετε ποια ήταν αυτή η εκδήλωση σε σχέση με το ταξίδι στη Βουλγαρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα εχεις κανει σουπα Ξανθια

      Διαγραφή
    2. Την πάτησες! Δεν είμαι η ξανθιά!!!! Απλά σχολίασα γιατί δε μ' αρέσει το ύφος του σχολίου σου. Κάνε άλλου είδους κριτική, εποικοδομητική για το καλό του χωριού και τα λέμε. Βλέπεις στην Κίρρα υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν τους αρέσει αυτή η κόντρα που κρατάει χρόνια...

      Διαγραφή
  9. Τέτοια κακεντρεχη σχόλια αποτρέπουν νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον τόπο τους...δεν έχετε καταλάβει ότι σε αυτό το ρημαγμένο τόπο δεν περισευει κανένας αν θέλουμε κάποια στιγμή να λεμε οτι καταγωμεστε απο Ιτεα- Κιρρα και να ειμαστε περηφανοι.Θλιβομαι και λυπαμαι παρα πολυ οταν βλεπω οτι αποθαρυνουν ανθρωπους να ασχοληθουν με προσωπικα σχολια και προσωπικες επιθεσεις....αυτο κυριοι και κυριες λεγετε ΚΑΤΑΝΤΙΑ κοιταξτε μεσα σας εχετε πολυ δουλεια να κανετε ...και αν μπορεσετε καποια στιγμη προσφερετε και την βοηθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το διμαδιο ειναι η ουσία και η κινηση Καπαρέλη προς τη σωστή κατεύθυνση. επικρατεί πλήρως πέστε σκύλοι αλέστε, στην περιοχή! Προσέξτε γιατί από το πέστε σκύλοι αλέστε , θα σας έρθουν και τα αδέσποτα οι σκύλοι. γεμάτη η Ιτέα, Αυγουλά τι γίνεται που είναο ο Γουόρθ με το μπολάκι, να σημειώνει, το μόνο που δεν σβήμει , γιατι δεν τακτοποιεί τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν καταλαβαίνω τα παραπάνω σχόλια …..
    Αυτό που θέλω πω είναι ότι η κ. ΚΑΠΑΡΈΛΗ είναι υποχρεωμένη να κάνει παρεμβάσεις για την Κίρρα και η κ. ΜΑΝΤΑ να τις στηρίζει. Το ζητούμενο για το χωριό είναι να λυθούν θέματα που εδώ και χρόνια έχουν μείνει στάσιμα (όπως το θέμα αυτό). Όλα τα άλλα δεν μας αφορούν . Θέλουμε αποτελέσματα και όχι λόγια. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τις προσωπικές διαμάχες που είχατε στο παρελθών γιατί καταλαβαίνει ότι αποβλέπουν στο προσωπικό συμφέρων και όχι για το συμφέρων της ΚΙΡΡΑ ΜΑΣ .
    Σας θυμίζω ότι βάλατε υποψηφιότητα για τα προβλήματα της Κίρρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν αποδεχόμαστε θέματα βιτρίνας ουσίας αλλά ουσίας. Η ΚΑΠΑΡΕΛΗ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να συνεχίσει έτσι έως τέλος τα θέματα και να μην πέσει κι αυτή στην υπόθεση εκδηλώσεων με ζυμωτήρια και φούρνους κάθε Χριστούγεννα και να αξιολογείται ως έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ....και για την αντιμισθία...άλλωστε λογιστικά , ελιές κι αυγά πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή