Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ : ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!...


Άλλος ένας ''παραπονεμένος''
Σύλλογος της Ιτέας

    Ότι καταγγέλλει με αυτήν του την Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία ο Γ.Σ. Ιτέας, είναι αναμφισβήτητα γεγονότα και πραγματικότητες.  Ότι περιγράφει για την δράση και τις διακρίσεις του Συλλόγου, είναι γνωστά πράγματα, καθώς επίσης γνωστή είναι και η αντιμετώπιση την οποία είχε και έχει από την Δημοτική Αρχή.  Και σε αυτό δεν είναι ο μόνος.  Υπάρχουν και άλλοι ''παραπονεμένοι'' Σύλλογοι.
    Εμείς συμφωνούμε με τα γραφόμενα στην Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία του Γ.Σ. Ιτέας και ενώνουμε την φωνή μας με την δική του.
 
    Όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο ενωρίς.  Θα έπρεπε να υπάρξουν γραπτές διαμαρτυρίες, όταν στους αγώνες του Συλλόγου εμφανίσθηκαν τα ''κουβαδάκια'' για το νερό της βροχής, και όταν οι Φιλοξενούμενοι αθλητές άλλων ομάδων, άλλαζαν στον διάδρομο γιατί τα αποδυτήρια στο κλειστό γήπεδο, ήσαν κατάλληλα μόνον για αμφίβια και τρωκτικά. Θα έπρεπε από πιο ενωρίς μαζί με άλλους Συλλόγους και Φορείς, να γίνει προσπάθεια να εξαλειφθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.  
Έστω όμως και τώρα, είναι καλό το ότι αυτός ο σεμνός, παραγωγικός και γεμάτος διακρίσεις Σύλλογος, επιτέλους ζητά τα αυτονόητα.  Κι εμείς μαζί του.  Γιατί όντως, αυτό το υποτιθέμενο ''κλειστό'' γήπεδο, είναι προσβολή και εντροπή για την ιστορία του και για την πόλη μας.

********************************************* 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Ε.Ο.Κ  Ε.Ο.Π.Ε  Ε.Ο.Χ  Ε.Κ.Ο.Φ  Ε.Ο.Π  Ε.Φ.Ο.Α
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1984
ΤΗΛ:2265032227
ΙΤΕΑ-ΦΩΚΙΔΑΣ 33200                                                                      ΙΤΕΑ 22-5-2014

Αριθμός Πρωτ.:1298

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Είναι ντροπή για το μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της Φωκίδας, το Γυμναστικό Σύλλογο ΙΤΕΑΣ, η συμπεριφορά του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.
Έναν Σύλλογο που από το μέλημά του είναι εδώ και τριάντα χρόνια να προσφέρει Αθλητισμό στη νεολαία της πόλης της ΙΤΕΑΣ και της γύρω περιοχής.
Έναν Σύλλογο που ζηλεύουν όλα τα Σωματεία της Ε. Σ. Κ. Α. Σ. Ε. γιατί το ήθος του, η αγωνιστικότητά του και οι πανελλήνιες Αθλητικές του επιτυχίες τον φέρνουν στην πρώτη θέση.
Έναν Σύλλογο που πάνω από 20 Αθλητές του αγωνίζονται στα Εθνικά πρωταθλήματα του μπάσκετ στην Α1΄ – Α2΄ - Β΄- Γ΄ Εθνική κατηγορία με μεγάλη επιτυχία και ορισμένοι με διεθνή καριέρα.
Έναν Σύλλογο που ποτέ ο ΔΗΜΟΣ ΙΤΕΑΣ και στη συνέχεια ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ δεν τον είδαν με καλό μάτι γιατί; πειράζει κανέναν; Επειδή αυτή τη στιγμή αγωνίζονται πάνω από τριακόσια παιδιά μικρά και μεγάλα τα πιο πολλά από την πόλη της ΙΤΕΑΣ, που οι γονείς τους είναι περήφανοι και τα στηρίζουν όσο μπορούν αλλά δυστυχώς τους κοροϊδεύουν όλοι!!!!
Τι ζητούν όλοι αυτοί ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΓΟΝΕΙΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ κλπ. ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ καινούριο με οροφή να μην τρέχει όταν βρέχει και δάπεδο με παρκέ για να μην γλιστρούν και τραυματίζονται όταν προπονούνται και αγωνίζονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε. Σ. Κ. Α. Σ. Ε.
Όλες οι πόλεις, που οι πιο πολλές είναι μικρότερες σε πληθυσμό από την ΙΤΕΑ στους πέντε Νομούς: ΦΩΚΙΔΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΕΥΒΟΙΑ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ και δεν ασχολούνται με το ΜΠΑΣΚΕΤ, έχουν κλειστά γήπεδα με οροφή και παρκέ και μόνο η πόλη της ΙΤΕΑΣ έχει γήπεδο «ΑΧΟΥΡΙ» «ΝΤΡΟΠΗ» για όλους.
Δεκαπέντε (15) χρόνια το γήπεδο αυτό είναι ακατάλληλο για προπονήσεις και αγώνες πρωταθλημάτων. Το γνωρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό.
Στην Άμφισσα το ίδιο παλιό γήπεδο είναι κατεστραμμένο δεκαπέντε χρόνια. Αλλά όμως στην Άμφισσα έγινε άμεσα καινούριο κλειστό και καλά έπραξαν, στην ΙΤΕΑ όμως υπάρχει αυτό το ακατάλληλο παλιό κλειστό που είναι μια προσβολή για τους κατοίκους της δεύτερης μεγάλης πόλης της Φωκίδας και μιας πόλης που είναι «ΜΠΑΣΚΕΤΟΜΑΝΑ», όπως λένε όλοι οι υπεύθυνοι του Μπάσκετ, με συνέπεια οι Αθλητές να τραυματίζονται και είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα πληρώνουν οι Γονείς και ο Γ. Σ. ΙΤΕΑΣ για φυσικοθεραπείες και εγχειρήσεις στους Αθλητές και αθλήτριες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων.
«ΝΤΡΟΠΗ» και πάλι «ΝΤΡΟΠΗ»


Για το Δ.Σ


         Ο Πρόεδρος                                             Η Γ. Γραμματέας   Κουτρόγιαννος  Νίκος                        Κυπριώτη Βούλα

1 σχόλιο:

  1. Η διαμαρτυρία αυτή δεν είναι η πρώτη.. Έχουν προηγηθεί και άλλες προς όλους του αρμόδιους φορείς, γραπτές και προφορικές, χωρίς κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο κοροϊδία από όλες τις προηγούμενς δημοτικές αρχές, με αποκορύφωμα τη σημερίνη!! Σήμερα εκπρόσωποι του Δήμου Δελφών ανακοίνωσαν στον Πρόεδρο ότι η κατασκευή κλειστού στην Ιτέα δεν πρόκειται να μπει στο leader με την αιτιολογία ότι δεν έχουν προχωρήσει οι μελέτες!!! Γι΄αυτό και το "ξέσπασμα" του Προέδρου και του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ιτέας, αφού για μια ακόμη φορά ο Δήμος του έκλεισε την πόρτα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή