Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
19 Μαΐου 2014
Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Δελφών,
Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για την τιμή που μας κάνατε, δίνοντάς μας με την ψήφο σας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε δυναμικά την εκλογή μας ως δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Το σημαντικό ποσοστό (περίπου 33%) που λάβαμε στον πρώτο γύρο αποτυπώνει τη κοινωνική απαίτηση για αλλαγή πορείας προς μία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας.
Η επιτυχία καθίσταται ακόμη μεγαλύτερη, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι απέναντί μας ορθώθηκε ολόκληρο το παλαιό και παλαιοκομματικό σύστημα της περιοχής μας, που έδωσε πολύ σκληρό αγώνα προκειμένου να περιορίσει τη δυναμική μας.


Αγαπητοί συνδημότες
Μπροστά μας, την ερχόμενη Κυριακή, έχουμε όλοι μαζί την ιστορική ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο βήμα που θ’ αλλάξει ουσιαστικά τα δεδομένα στο Δήμο μας και θ’ αναβαθμίσει μια για πάντα τη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών.
Σας καλούμε να προσέλθετε στην κάλπη των δημοτικών εκλογών και να επιλέξετε τη δημοτική ομάδα, η οποία συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι καιροί.
Νέα και ικανά πρόσωπα, διεκδικητική παρουσία σε όλα τα μέτωπα, δέσμευση για χρηστή και διαφανή διοίκηση, εμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας, πνεύμα συνεργασίας με όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις.
Με πίστη και αφοσίωση στον τόπο που τόσο αγαπάμε.


Για την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου