Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

BILDERBERG CLUB : ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...


Η ετήσια ...μάζωξη!

   Θα συγκεντρωθούν από τις 29-5-2014 έως 1-6-2014 στη Κοπενχάγη της Δανίας, τα μέλη του γνωστού μας και ...αμόλυντου Bilderberg Club, προκειμένου να συζητήσουν για το εάν πάμε καλά.  Όχι μόνον εμείς οι Έλληνες, αλλά όλος ο ''πολιτισμένος'' κόσμος.   Και εάν όχι, τότε θα πρέπει να αναλάβουν αυτοί, να μας διορθώσουν.
  Εφέτος την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 3 (τρείς) προσωπικότητες της οικονομικής ζωής του τόπου μας και όχι μόνον.  Βέβαια δεν τους ''διαλέγουμε'' εμείς, αλλά τους καλούν εκείνοι από το Club.  Μιας και πρόκειται για ανθρώπους, με ''ειδικά'' προσόντα, τα οποία δεν διαθέτουμε όλοι μας και διαδραματίζουν εξαιρετικά δύσκολο και πρωταγωνιστικό ''ρόλο'' στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας και του πλανήτη ολόκληρου.  Στοιχεία τα οποία έχουν επισημανθεί και θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι, να προετοιμασθούν για αναλήψεις υψηλοτέρων καθηκόντων.
Αυτό είχε συμβεί και με τους προηγούμενους Έλληνες-Μέλη του Club  και ενδεικτικά αναφέρουμε τους :
Γεώργιο Παπανδρέου, Γιάννο Παπαντωνίου, Θεόδωρο Πάγκαλο, Γεώργιο Δαυίδ, Στυλιανό Αργυρό, Βερέμη Θάνο, Αράπογλου Τάκη, Αλογοσκούφη Γεώργιο, Καραμανλή Κωνσταντίνο, Μητσοτάκη Κωνσταντίνο, Μπακογιάννη Ντόρα

   Τα τρία νέα ελληνικά μέλη της Λέσχης είναι, όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της :

   

  Τα προσόντα της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, φανταζόμαστε ότι θα είναι εφάμιλλα με αυτά του Μario Μonti και της Cristine Lagarde, η οποία είναι μόνιμο μέλος της Λέσχης.  Για τους Τσούκαλη και Ζανιά, θα μάθουμε αργότερα τους λόγους για τους οποίους η Λέσχη θέλησε να τους κάνει μέλη της.  Υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου