Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

''Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ'' : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αφού Όλα Είναι Καλά, Μην Αλλάξεις Τίποτα. Αλλά μετά;

  • Δεν βλέπετε το Νοσοκομείο της Άμφισσας που βολοδέρνει και λειτουργεί μόνο χάρη στην αυταπάρνηση των εργαζόμενων και τα Κέντρα Υγείας Ιτέας και Λιδωρικίου που ταλαιπωρούν τον κόσμο πριν το κλείσιμο;

  • Εκείνες τις παλιοσυντάξεις που παίρνατε παλιότερα και τις τρώγατε μαζί με τον Πάγκαλο (και ρίξατε έξω το Ελληνικό κράτος) τι τις θέλατε; Δεν είναι καλύτερα τώρα; Εξάλλου τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

  • Δεν είστε περήφανοι που σώσατε τις τράπεζες (και κάτι τραπεζίτες μαζί) και κάποιες πέρασαν λέει στην κερδοφορία;

  • Κι εκείνα τα Κυριακάτικα τραπέζια και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις με τα παιδιά σας τι τα θέλετε; Ξεχάστε τα, δεν είναι καλύτερα να δουλεύετε και τα Σάββατα και τις Κυριακές, όσοι έχετε δουλειά;

  • Και σεις που δεν έχετε δουλειά γιατί σκάτε; Αφού σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε άλλα μέρη (μακρινά!!!) αλλά και να παρακαλέσετε, να δώσετε ένα σκασμό συνεντεύξεις για πεντάμηνη απασχόληση (όχι για δουλειά), ή να παζαρέψετε την τεράστια αμοιβή των 200 και 300 ευρώ.

  • Και τη σταθερότητα που την πάτε; Μεγάλο πράγμα. Το ίδιο ακριβώς λέγανε και οι κοτσαμπάσηδες σε κάτι κουζουλούς που το 1821 ξεσηκωθήκανε και ζητάγανε να διασαλέψουν τη σταθερότητα.

Ευχαριστούμε όλες τις πατριώτισσες και τους πατριώτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και ξεκαθαρίζουμε στους πάντες ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όμως όλοι πρέπει να ξέρουν ότι την Κυριακή στις 25 του Μάη στήνονται καινούργιες κάλπες κι ο αγώνας αρχίζει από το μηδέν.

Κι εμείς το λέμε ξεκάθαρα: Χρειαζόμαστε μια άλλη λειτουργία και στη Περιφέρεια, όπως χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και βέβαια και μια νέα Ευρώπη. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τη Περιφέρεια, μέσα και έξω από τη Βουλή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Καλούμε όλους τους πολίτες να ταχθούν αποφασιστικά στο πλευρό του συνδυασμού μας τη δεύτερη Κυριακή διεκδικώντας μαζί μας μια νέα αρχή.
Οι πολίτες στις 25 του Μάη έχουν μια ακόμη ευκαιρία για να επιλέξουν μια νέα περιφερειακή Αρχή που να λειτουργεί υπέρ της κοινωνίας που υποφέρει, χωρίς κοινωνική χειραγώγηση και προεκλογική εξαπάτηση. Τους καλούμε να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, να στηρίξουν αποφασιστικά και να ψηφίσουν το συνδυασμό μας.
Για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής για να βάλουμε την περιφέρεια σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης, για μια νέα Περιφερειακή Πολιτική και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.

Την Κυριακή 25/5 ψηφίζουμε για τη ζωή μας! Η Υπομονή μας τελείωσε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου