Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (άνδρες) : ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ..."ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ"! Αποτελέσματα - Βαθμολογία


Α΄ΕΣΚΑΣΕ (άνδρες): 

Μεγάλη νίκη του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας απέναντι στην ΑΕΕ Παναγίτσα Χαλκίδας

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας απέναντι στην ΑΕΕ Παναγίτσα Χαλκίδας με το ταμπλό στο τέλος του αγώνα να δείχνει 61-55. Μετά και αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε συνολικά τις 10 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ Α΄ΕΣΚΑΣΕ και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον Πρωτέα Σχηματαρίου, μόλις ένα(1) βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Λαμίας!
Η ομάδα μας το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Βασιλικού προσδοκώντας για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. 
Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης τόνισε στις δηλώσεις του προς το δημοφιλές αθλητικό portal της περιφέρειας Stereabasket.gr, πως η νίκη του Γ.Σ. Ιτέας απέναντι στην Παναγίτσα με σκορ 61-55 ήταν πολύ σημαντική καθώς άφησε την ομάδα της Χαλκίδας 3 βαθμούς πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Επίσης, σημείωσε, πως ο Σπύρος Μούρτος που κάνει καριέρα στη Basketleague, έκανε όλη την εβδομάδα προπόνηση μαζί τους!
Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς κυρίως από βαθμολογικής πλευράς. Κερδίζοντας θα αφήναμε την Παναγίτσα 3 βαθμούς πίσω κάτι που καταφέραμε. Μια Παναγίτσα, την οποία θεωρώ ίσως την πιο « μπασκετική» ομάδα της κατηγορίας με πολύ έμπειρα παιδιά που διαβάζουν οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο σε άμυνα κι επίθεση και σε πιέζουν στα άκρα. Το ματς ήταν πολύ κλειστό στο σκορ, θεαματικό από πλευράς εξέλιξης και κάποια μικρά πράγματα στο τέλος τα οποία νομίζω εκτελούμε σωστά φέτος έκριναν το νικητή. Το πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε κάνει να βλέπεις μόνο το επόμενο ματς ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο Μούρτο ο οποίος ήταν όλη την εβδομάδα στο γήπεδο και προπονήθηκε μαζί μας για την παρουσία του, ο οποίος δείχνει ότι μας εκτιμά και δεν ξεχνά τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του’. 
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καραμπιτσάκος-Πατάγιας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 24-30, 47-43, 61-55.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Αναγνωστάκος, Κουτρόγιαννος 3 (1), Παπαδημητρίου, Ντινόπουλος, Αγγελόπουλος 15 (3), Περδίκης, Ευθυμίου 1, Δημητρίου 19, Σταύρου 7, Τσιριπέρου, Μπαντελάς 14, Γεωργαντάς 3.
ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Βαλαής 9 (2), Κουτσογιάννης 3 (1), Μπάλας, Γρηγοράκης 15 (3), Κωνσταντίνου 7 (1), Αγκαλίου, Τσακός 4, Γυφτονικολός Κ., Γεωργουσόπουλος, Γυφτονικολός Γ. 7, Βάκος, Αποσκίτης 10 (1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου