Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

"ΕΠΙΤΆΣΣΟΜΕΝ ΚΑΙ (μετά) ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΜΕΝ !..." - Ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ανά την επικράτεια

Για το καλό μας...
   Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, με την οποία ασμένως συνεμορφώθη και ο Δήμαρχός μας, απαγορεύονται (ματαιώνονται) από σήμερα, όλες οι εκδηλώσεις-συναθροίσεις στην χώρα, στις οποίες θα ήταν δυνατόν να παρευρεθούν άνω των 3 (τριών) ατόμων.
  Έτσι, απαγορεύονται πλέον, όλες οι κηδείες, οι λιτανείες και οι εσπερινοί, τα μνημόσυνα και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις (μαζί με τα αποκριάτικα έθιμα), για τον φόβο της εξαπλώσεως των αντικυβερνητικών αντιδράσεων.  Και για την προστασία των πολιτών βεβαίως, από τον κορωνοϊό.

  Επιτρέπονται μόνον οι συναντήσεις και οι επαφές ανθρώπων σε κλειστά και ανοικτά γήπεδα, στις συγκοινωνίες, στα καφενεία και τις ψησταριές, καθώς επίσης και στους ανελκυστήρες.
Στην απαγόρευση περιλαμβάνονται και οι πορείες, οι απεργίες και οι πάσης φύσεως οργανωμένες αντιδράσεις του πληθυσμού κατά των ανεμογεννητριών και των εξορύξεων.

Ούτε και με την Ισπανική γρίπη των 40.000 νεκρών, δεν υπήρξε τέτοια κινητοποίηση!  Ευτυχώς, ο Υπουργός, δεν ήθελε να πανικοβάλει τους Έλληνες!
Απεφάσισεν!... 

(Η παρέλαση στο καρναβάλι της Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί στα μπαλκόνια των Πατρινών.  Και στην Ιτέα, το Καρναβάλι στο Λιμάνι θα γίνει μέσα στην θάλασσα, δια περιφοράς των αρμάτων κατά μήκος της προκυμαίας, με την λάντζα του καπτα-Μήτσου, του εύσωμου)

Καλή Σαρακοστή!

1 σχόλιο:

  1. και τι θα το κανω τωρα εγω το συνολάκι ολόσωμη φόρμα - αντιανεμικά γιαλιά - μάσκα άνθρακα και τα 15 κιλά φούμο και τσιμεντόσκονη που ψώνισα για το αλευρομουτζούρωμα?
    ---πικραμένος καρνάβαλος---

    ΑπάντησηΔιαγραφή