Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 08.02.2020

Με πρωτοφανή συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε Φωκίδος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην Άμφισσα.


Παλμός , ζεστή διάθεση , χαμόγελα , χαρακτήρισαν την εκδήλωση , η οποία κατά γενική ομολογία όλων των παριστάμενων ήταν απόλυτα επιτυχής. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, και ο πατέρας Νικόλαος Καραγιάννης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Δημήτρη Τζήμα, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προέβη σε μία σύντομη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, μία διακυβέρνηση βασιζόμενη στην «έντιμη συμφωνία με τους πολίτες».

Παρέστησαν επίσης στην εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό , ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης , ο κ. Νίκος Ρωμανός Δ/ντης Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ,ο Βουλευτής Φωκίδος κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής . Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ,ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Πάνος Ευσταθίου ,Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι , Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων και των δύο Δήμων του Νομού , πρώην αυτοδιοικητικά στελέχη και φυσικά το «πολιτικό οξυγόνο» της παράταξης , ο κόσμος της Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που δημιουργήθηκε από πραγματική πολιτική ανάγκη και παραμένει σταθερή στις ιδέες που εκπροσωπεί και εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι η παράταξη που εγγυάται το τολμηρό άλμα στο μέλλον, εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου.

Με το πέρας της εκδήλωσης , πραγματοποιήθηκε γεύμα στην πόλη των Δελφών παρουσία των φίλων της παράταξης .

Από το Γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου