Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΙΑΣΚΟ" ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Άμφισσα, 27 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Μετά και τα τελευταία τραγικά, από κάθε άποψης γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα νησιά μας και τον εμφύλιο κυριολεκτικά πόλεμο που λαμβάνει χώρα εκεί, αναδείχθηκε δυστυχώς η έλλειψη πολιτικής βούλησης για ένα θέμα Εθνικό και η μεταφορά του στις πλάτες των αστυνομικών.
Γεγονότα που από θαύμα δεν έχουν κοστίσει ανθρώπινες ζωές, ως αποτέλεσμα μιας επιχείρησης που το μόνο που θυμίζει είναι παρωδία.

Ως εκπρόσωποι εργαζόμενων αστυνομικών που βρίσκονται και στα εν λόγω νησιά, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για τον απόλυτο διασυρμό των συναδέλφων μας, τον πρόχειρο εώς ανύπαρκτο επιχειρησιακό σχεδιασμό και τη λανθασμένη, ως φάνηκε, επιλογή της πολιτικής μας ηγεσίας, να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα όπως το μεταναστευτικό με μερικές διμοιρίες, χωρίς να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου.
Η έκθεση σε κίνδυνο ανθρώπινων ζωών και η έλλειψη σωστού συντονισμού μιας τέτοιας επιχείρησης ευρείας κλίμακας, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να είναι σε όλους γνωστά, έχουν υπεύθυνους με ονοματεπώνυμο. Την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία. Υπουργός και Αρχηγός, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υποβάλλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους, όπως και κάθε ανώτατο εμπλεκόμενο στέλεχος της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας, αφού πρώτα φροντίσουν, εάν μπορούν, για την άμεση, ασφαλή και ομαλή αποχώρηση των συναδέλφων μας από τα εν λόγω νησιά.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου