Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΙΔΑ"


9/02/2020
Αδιαφάνεια παντού
Πιστή στην διοίκηση με αδιαφάνεια η Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δωρίδος τα τελευταία 10 χρόνια πιστή στις “αξίες” της επιλέγει να ακολουθεί το δρόμο της μη διαφάνειας. Αδιαφάνεια στα έργα αλλά και στα πρόσωπα, καθώς δεν τηρούνται βασικές διαδικασίες που προβλέπονται από την εποχή του Καλλικράτη!

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο συνεχίζουν να μην δημοσιεύουν τα πόθεν έσχες κανενός υπόχρεου από το 2012 και μετά όπως ορίζει ο νόμος.

Την ίδια τακτική δείχνουν να εφαρμόζουν και στο θέμα που έχουμε καταθέσει προς συζήτηση για τα έργα του Δήμου και τον τρόπο σχεδιασμό επίβλεψης σου εκτέλεσης και παραλαβής το οποίο ακόμη δεν έχουν φέρει για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Για το λόγο αυτό ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός "Όραμα για τη Δωρίδα" κατέθεσε και γραπτά αιτήματα στο Δήμο όπου ζητάμε την άμεση δημοσίευση όλων των πόθεν έσχες όλων των υπόχρεων από το 2012 έως σήμερα και συνάντηση με την τεχνική υπηρεσία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την ολοκλήρωση του θέματος προς συζήτηση και κατάθεση του στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την βελτίωση της διαδικασίας των έργων.

Τόσο εμεις όσο και οι πολίτες της Δωρίδας, αναμένουμε σαφείς απαντήσεις από τη Δημοτική αρχή

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ
ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου