Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ            Άμφισσα 24 -2-2020
(Ε.Λ.Μ.Ε.) Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ 
Λεωφόρος Σαλώνων 48 Aρ.Π :6α
33 100   Άμφισσα
ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2265 0 29679
                                                                    ΠΡΟΣ: Συλλόγους Διδασκόντων 
                                                                                   ΚΟΙΝ: ΟΛΜΕ

Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ και όχι «συνέδριο» - παρωδία με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού!
Για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο. Ανακοίνωσε συνέδριο παρωδία για τις 25 του Φλεβάρη!
Η διορισμένη από τα δικαστήρια διοίκηση της ΓΣΣΕ, που αντικατοπτρίζει την κατάντια αυτού του γραφειοκρατικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, προγραμματίζει μια ολιγόωρη διαδικασία εξπρές σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι, μια τελετή-φιέστα της «κοινωνικής συμμαχίας» με μοναδικό αντικείμενο μια κάλπη που θα ξαναβγάλει τους ίδιους γνωστούς που να διαπραγματεύονται και να ξεπουλάνε αγώνες, να υπογράφουν συμβάσεις με τον αδερφό τους ΣΕΒ.
Για να το πετύχουν αυτό φρόντισαν να «εκλέξουν» πλήθος συνέδρων από εργοδοτικά σωματεία-μηχανισμούς και να φέρουν «μαϊμού» αντιπροσώπους, να ζητήσουν την προστασία και παρουσία της αστυνομίας και ΜΑΤ στο συνέδριο, να καλέσουν εισαγγελέα να διασφαλίσει την «έννομη» διεξαγωγή του «συνεδρίου» και να έχουν ως επίσημα προσκαλεσμένους και ομιλητές τον Κ. Μητσοτάκη και άλλους πολιτικούς αρχηγούς, τον ΣΕΒ και άλλους εργοδοτικούς φορείς.
Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες.
Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!
Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Κανένα συνδικάτο της χώρας να μη νομιμοποιήσει συνέδρια με ΜΑΤ και κρατική βία! Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.







2 σχόλια:

  1. Πόσο χαμηλά μπορεί να συρθεί πλέον το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ;
    Μέχρι πριν λίγες ώρες φώναζαν όχι στο συνέδριο παρωδία με Κυριάκο,εισαγγελέα, ΜΑΤ και αστυνομία ... και λίγες ώρες μετά, σαν "καλές κοτούλες" ε! "κυρίες" ήθελα να πω κάνοντας κωλοτούμπα μπήκαν μέσα στο συνέδριο μαζί με ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κλπ όλους αυτούς δηλαδή που μας πίνουν το αίμα , συμμετείχαν στην εφορευτική, στις εκλογές και έβγαλαν και αντιπροσώπους!
    Τελικά με ποιόν είστε;;;;;
    Μα τι ρωτάω; Το συνέδριο της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ γίνεται στο Καβούρι, λίγα μέτρα από τη Βάρκιζα. ΒΑΡΚΙΖΑ: εκεί που το ΚΚΕ υπέγραψε τη συμφωνία της ντροπής και πούλησε τους αγωνιστές της ΕΑΜικής αντίστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ έστησαν συνέδριο παρωδία και το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ νομιμοποιεί αυτό το καρναβάλι και συμμετέχει ενώ έβγαζε ανακοινώσεις μέχρι πριν λίγες ώρες(προφανώς ψήφισε και αυτή της ΕΛΜΕ) και κατάγγελλε τους ξεπουλημένους κυβερνητικούς συνδικαλεργατοπατέρες για παρωδία συνέδριο;
    Τελικά με ποιους είστε σύντροφοι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή