Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΡΡΑΣ : ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ!...


Για τα πανηγύρια...

   Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Δεν είναι τρόπος αντιμετωπίσεως αυτός, των όποιων προβλημάτων της Κοινότητος!  Και μάλιστα όταν πρόκειται για ένα 3μελές Τοπικό Συμβούλιο, όπου όλοι γνωρίζονται, όλοι αναγνωρίζονται και τα θέματα-προβλήματα της Τοπικής Κοινωνίας, είναι κοινά και γνωστά σε όλους.
   Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! 
Αντί όπως συνηθίζεται από 10ετίες τώρα εκεί στην Κοινότητα της Κίρρας, να συζητούν γύρω από ένα τραπέζι και να προσπαθούν υποτίθεται, για το καλύτερο του χωριού, να φθάνουν στο σημείο οι απόψεις των Συμβούλων και οι αντιπαλότητες μεταξύ των, πριν κάν συζητηθούν από τους ίδιους, να γίνονται κατηγορίες τυπωμένες σε χαρτί και να διανέμονται στο ''φιλοθέαμον'' κοινόν, ως μεγίστου ενδιαφέροντος γεγονότα αφορώντα τον τόπο, την επιβίωσή του και τους ίδιους τους κατοίκους του.  Και το χειρότερο ακόμη, να επιζητείται από τους ''αντιπάλους'', η προβολή των θέσεών των, μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ, ιστοσελίδες και blogs, εν μέσω των οποίων ενδημούν και συστηματικοί εκτροφείς λαϊκισμού και κιτρινισμού.  
Βούτυρο στο ψωμί τους!...

  Στις 28 Νοεμβρίου 2015, με επιστολή της προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δελφών και διενεμηθείσα συγχρόνως και στα τοπικά ΜΜΕ, ιστοσελίδες και blogs, η Τοπική Σύμβουλος Κίρρας Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου, κατήγηλλε πράξεις και ενέργειες όσον αφορά την προετοιμασία για την εμποροπανήγυρη στην Κίρρα, η οποία θα επραγματοποιείτο εκεί, με αφορμή την εορτή του πολιούχου της Κοινότητος, Αγίου Νικολάου.
  Εχθές, 16 Δεκεμβρίου 2015, εκυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια επιστολή, με αποστολέα την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κίρρας Γεωργία Μαντά, η οποία πρόεδρος, αποκρούει τις αιτιάσεις της Γεωργίας Καπαρέλη-Καπούρου και ως θιγόμενη, την εγκαλεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, εντός του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητος.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!...

  Εμείς, παρ' ότι έχουμε στην διάθεσή μας τις δυο επιστολές, δεν θα τις δημοσιοποιήσουμε.  Γιατί πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, ''κατεβαίνει πολύ χαμηλά ο πήχυς...''.  Και δεν θέλουμε να βοηθήσουμε σε αυτό.
Εξ άλλου, είναι ήδη δημοσιευμένες στο διαδίκτυο.

Θα διατυπώσουμε όμως μια απορία :
Και οι δυο κυρίες, συντάκτριες των επιστολών, με το ύφος γραφής, με την δημοσιοποίησή των και με τα τόσα  αναφερόμενα σε αυτές στοιχεία για την νόμιμη ή όχι προετοιμασία του ''παζαριού'', πιστεύουν ότι υπηρετούν με τον  καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της Κίρρας;...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου