Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ


Για να δούμε...

   Επραγματοποιήθη σήμερα το πρωΐ στο τέως Δημαρχείο Ιτέας όπως ήταν αναμενόμενη, η παραλαβή-παράδοση της Αντιδημαρχίας της Δ.Ε. Ιτέας, με παραδίδοντα τον πρώην Αντιδήμαρχο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και παραλαβούσα την Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη.
  Από τις 8:00' η ώρα το πρωΐ, έως και τις 15:00' το απόγευμα, η νέα Αντιδήμαρχος ενημερωνόταν για τα θέματα και τις εκκρεμότητες της Δ.Ε. Ιτέας, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα παρόντες ήσαν, ο Δήμαρχος και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Ιτέας και Κίρρας.

  Θα επαναλάβουμε αυτό το οποίο είχαμε αναφέρει προ ημερών, όταν και εδημοσιεύσαμε την πληροφορία μας για την ανάληψη των καθηκόντων της Αντιδημαρχίας Δ.Ε. Ιτέας, από την τέως Πρόεδρο πλέον, του Δημοτικού Συμβουλίου :

   '' Γνώστης των προβλημάτων μας και παρ' ότι χαμηλών τόνων η κα τέως Πρόεδρος πλέον του Δημοτικού Συμβουλίου, ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι είναι η ευκαιρία της για να αποδείξει ότι καλώς έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, φροντίζοντας εί μη τι άλλο, για την προστασία της Ιτέας της Κίρρας και της Τριταίας, από τις πάσης φύσεως εκκολαπτόμενες ηγεμονίες με τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αποφάσεις και ενέργειες.  Οι οποίες μέχρι στιγμής, μόνον ζημία μας έχουν κάνει.
Εμείς, εδώ θα είμαστε. ''
Σιδεροκέφαλη Λιάνα!

4 σχόλια:

  1. Επίκουρε τώρα τον δέσατε τον γάϊδαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "εκκολαπτόμενες ηγεμονίες με τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αποφάσεις και ενέργειες"...
    καμία(;)σχέση η κα με αυτά!!!
    Άντε και με τον εισαγγελέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο χαμηλότερα θα πάει η Ιτέα Θεέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά να πάθετε εσείς που τους ψηφίσατε, κιάλλα να πάθετε για να μάθετε να επιλέγετε για το καλό τουτόπου κι όχι εκδικητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή