Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ''ΠΛΗΡΩΝΕΙ'' ΤΗΝ ...''ΜΑΣΤΟΥΡΑ'' ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ;...


Οι Κολώνες!...

   Όταν το όραμα ενός νέου ανθρώπου, ταυτίζεται με τον μηδενισμό της κοινωνικής περιουσίας, όταν ο σκοπός της ζωής του είναι η απώλεια των αισθήσεων και η ζάλη, όταν η ''λογική'' του, του υποδεικνύει την καταστροφή του δικού του περιβάλλοντος, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και πολύ χειρότερα πράγματα κι όχι μόνον την καταστροφή μιας ή δυό από τις κολώνες φωτισμού της πόλεως.
Μηδενισμός σκέψεων, πολιτισμού και κοινωνίας.  Δεν είναι δυνατόν να ''ξοδεύεται'' τόση δύναμη για να καταστραφεί ένας μεταλλικός φανοστάτης, μόνον και μόνον για ''πλάκα''!...
Δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο δικό του, ούτε της οικογένειάς του.  Ήταν των ''άλλων''...
   Προφανώς είναι γνωστοί εκεί όπου πρέπει, αυτοί οι ''άγνωστοι'' της νύκτας και η Αγκάλη, θα πρέπει να έδωσε το αποτύπωμά τους.  Η οποία Αγκάλη, εκείνη η όμορφη γειτονιά, αισθάνθηκε πλέον τον ''νταλκά'' του μαστουρωμένου.  Γιατί, για να ήταν νηφάλιος όταν κατέστρεφε τις κολώνες, μάλλον απίθανο θα πρέπει να θεωρείται.  Υπήρχαν σπίτια, παράθυρα και δρόμοι, όλοι μάρτυρες του ...ανδραγαθήματος και ο φόβος, θα τον είχε προστατέψει.

Τα ελάχιστα και αυτονόητα περιγράφει η Δέσποινα, όταν αντίκρυσε την εικόνα :

   ''Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισα σήμερα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στη γειτονιά μου.
Λυπάμαι για όλους εσάς που οι ουσίες που καταναλώσατε χθες βράδυ αντί να σας ανεβάσουν (όπως νομίζατε!!!) σας έκανε να «εκτονώσετε» την «ενέργεια» σας στην καταστροφή της περιουσίας όλων μας !
Μάλλον είστε απ’ αυτούς που ποτέ δεν είχατε ιδανικά, όνειρα , ελπίδα , όραμα!
Δεν σας έμαθε ποτέ κανείς να προσπαθείτε να διαφυλάξετε, ούτε υλικά , ούτε ηθικά αγαθά, γιατί απλά δεν γνωρίζεται αυτές τις λέξεις…
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν μπορούμε όλοι μας (ή τέλος πάντων κάποιοι από μας) να σταματήσουμε αυτό που γίνετε.
Σήμερα ήταν η δική μου γειτονιά , αύριο θα είναι κάποια άλλη.
Είναι αμαρτία να καταστρέψουμε μια πόλη η οποία είναι όμορφη που να πάρει!!!
Δέστε τις φωτογραφίες.
Αν είμαστε κάποιοι που αγαπάμε την πόλη αυτή ας μην «χαζέψουμε» απλά το γεγονός …''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου