Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΙΤΕΑ : ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ''ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ'' ΑΝΗΛΙΚΩΝ!...


Κάποιοι εκέρδισαν,
κάποιοι εγνώριζαν
και κάποιοι, παρατηρούσαν...

**************************

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του ΓΕΛ Ιτέας Ν. Φωκίδας καταγγέλλει κατάστημα –μπάρ της πόλης μας που σε συνεργασία με εταιρεία ψυχαγωγίας με έδρα την Πάτρα (Patrasevents.gr, http://www.patrasevents.gr/events/52-local) διοργάνωσε event την 05-12-2015 για λογαριασμό ανηλίκων μαθητών, με ανάρμοστο για την ηλικία τους περιεχόμενο.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν  εφαρμόζεται από τους επαγγελματίες της  πόλης μας ο νόμος που απαγορεύει την πώληση και το σερβίρισμα αλκοόλ σε ανηλίκους.
Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι αναρτήθηκε και παραμένει αναρτημένο στο διαδίκτυο το υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς, χωρίς να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των γονέων των ανηλίκων μαθητών/μαθητριών λυκείου και γυμνασίου, στους οποίους σερβίρονταν δωρεάν αλκοόλ με τη μορφή συμμετοχής τους σε «παιχνίδι- μπουκάλα με έπαθλο ψεύτικα χαρτονομίσματα».
Για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών είμαστε όλοι υπεύθυνοι, οι γονείς, τα όργανα που τους εκπροσωπούν και οι θεσμοθετημένοι φορείς της πολιτείας.  Εκτιμούμε ότι τα αστυνομικά όργανα και ο Εισαγγελέας θα πρέπει να επιληφθούν  άμεσα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου