Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΩΧ!... ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ!...


''Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον''

  Μετά από την μισο-ειπωμένη είδηση εντός του προηγουμένου Δημοτικού Συμβουλίου, ότι οι οφειλές του Δήμου Δελφών ανέρχονται και ενδεχομένως ξεπερνούν το ποσό των 15 εκ. ευρώ και το προφητικό άρθρο του Νικ. Δρόλαπα, έρχεται σήμερα ο ''airetos.gr'' και ''βάζει'' την πληροφορία στην θέση της!  Με απόφαση του Χουλιαράκη, ο Δήμος Δελφών θα υποστεί εξονυχιστικό διαχειριστικό έλεγχο, μαζί με 2 Περιφέρειες και άλλους 17 Δήμους. Με ότι αυτό σημαίνει.  Και το κυριότερο, με ότι αυτό σημαίνει για τους όποιους  εμπλεκόμενους ...
Πάει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!...  Όνειρο ήταν και πάει...



***************************************************

Σε 17 Δήμους και 2 Περιφέρειες έκτακτος Διαχειριστικός Έλεγχος


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Αττικής καθώς και 17 Δήμοι από όλη τη Χώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ελέγχων καθώς υπάρχουν διαφορές μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γ.Λ.Κ.

Έτσι λοιπόν με απόφαση που υπογράφει ο Γ. Χουλιαράκης, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία, που ξεκινούν άμεσα:την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γ.Λ.Κ. στο πλαίσιο της μηνιαίας υποβολής στοιχείων την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των υποβεβλημένων στο Γ.Λ.Κ. στοιχείων και των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την δειγματοληπτική καταγραφή.


Oι έλεγχοι αυτοί δεν θα περιοριστούν στην έδρα των εν λόγω Φορέων αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί, μια διατύπωση που δημιουργεί την εντύπωση ότι ακόμα και τα σπίτια των αρμόδιων υπόλογων, δεν εξαιρούνται από το πεδίο δράσης των ειδικών κλιμακίων.

Μετά το πέρας του ελέγχου θα συνταχθεί Έκθεση Αποτελεσμάτων Ελέγχου, η οποία θα υποβληθεί τόσο σε φυσική όσο και σε ηλεκτρονική μορφή στη Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, που ακολούθως την κοινοποιεί στον ελεγχόμενο Φορέα, στο Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, στο Γραφείο Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Ελέγχων της Γενικής Δ/νσης Δημ/κών Ελέγχων, στη Δ/νση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης, στη Δ/νση Προγραμματισμού, Δημοσιονομικών Στοιχείων και Μεθοδολογίας και στο Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του εκάστοτε εποπτεύοντος Υπουργείου.

Οι Φορείς που μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»


ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 43−110 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ( ΕΛ.ΑΣ.)
ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 39−130 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡ. ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΠΓΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ «ΑΤΤΙΚΟ»
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ − ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ − ΒΟΥΛΑΣ − ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΟΣΕ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΤΑΙΠΕΔ


Πηγή
www.airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου