Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ" : ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ!...


Η πληγή, αφόρμισε!...

  Σύμφωνα με επιβεβαι- ωμένες πληροφορίες μας, το Ελληνικό Δημόσιο, άσκησε Έφεση επί της αποφάσεως του 3μελούς Εφετείου Κακουργη- μάτων της Λαμίας, για την αθωωτική απόφασή του υπέρ των κατηγορουμένων Φουσέκη, Νασό- πουλου, Καλτσή και Καλτσή, στην πολύκροτη υπόθεση “Τουμπανάρια”!...
   Όπως είναι γνωστό, το 3μελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, μετά από 2 αναβολές και μετά από τις εμπεριστατωμένες μαρτυρίες πολιτών και εκπροσώπων του Δημοσίου, αθώωσε τους 4 (τέσσερεις) κατηγορουμένους λόγω ελλείψεως δόλου όπως αναφέρεται στην απόφασή του. Παρ’ ότι καθ’ όλη την διάρκεια της δίκης, επ’ ουδενί και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητήθηκε, η καταπάτηση της Β’ Ζώνης του Δελφικού Τοπίου στην τοποθεσία “Τουμπανάρια” του Παρνασσού, τόσον στο τοπογραφικό σχεδιάγραμμα, όσον και στην ανέγερση των εκεί ακινήτων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η υπόθεση παραπέμπεται να εκδικασθεί εκ νέου, στο 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.
Η ημερομηνία της εκδικάσεως, δεν έχει ακόμη ορισθεί και εντός των επομένων ημερών αναμένεται ο προσδιορισμός της.

Κατόπιν όλων αυτών, εις μάτην οι δημόσιες εμφανίσεις και οι παρουσίες σε εγκαίνια πολιτικών γραφείων, μετά διθυράμβων και φωτογραφήσεων μεθ’ ομοϊδεατών, καθώς επίσης και οι πρόωρες σκέψεις και προγραμματισμοί για “επανόδους” και αποκαταστάσεις μετά από “πλυσίματα” επιπέδου Εφετείου.


Και τώρα; ...


14 σχόλια:

  1. Τώρα;
    Τώρα σε βλέπω να τρώς μήνυση και αγωγή αγαπητέ "Επίκουρε". Ρώτα κάποιον δικηγόρο. Έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση η πολιτική αγωγή; Για ρώτα να μάθεις και μετά να δημοσιεύεις ανοησίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί μήνυση και αγωγή;... Από ποιόν θιγόμενον;
      Έχετε όμως δίκιο : Δεν δικαιούται το Δημόσιο να υπερασπισθεί τους Νόμους του ιδίου του Κράτους. Αυτό είναι το μόνον το οποίον σας ενόχλησε και όχι η δημοσιοποίηση της αντιδράσεως του Δημοσίου;

      Διαγραφή
    2. ΌΤΑΝ αυτό είναι το Δημόσιο και όταν θίγεται το Δημόσιο συμφέρον, νομιμοποιείται να υποβάλει αίτημα έφεσης. ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ. Πρέπει να στραφεί και κατά όσων προσκόμισαν αναληθή στοιχεία προς παραπλάνηση Δικαστηρίου, είτε για την αξία γης και τη τιμή των οικοπέδων του Παρνασσού, είτε ως Δασολόγοι και Δασάρχες ή όποιοι άλλοι. Αρκετά με τα φαγοπότια των πάσης φύσεως επιτήδειων.

      Διαγραφή
  2. Ο ΝΟΜΟΣ ΜΊΛΗΣΕ ΦΊΛΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΌ ΆΝΘΡΩΠΟ.ΌΜΩΣ ΓΡΆΦΕΤΕ ΨΕΥΔΉ ΣΤΟΙΧΕΊΑ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΈΧΕΙ ΌΡΙΑ.ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλός πολίτης
    Κοντά δέκα χρόνια απασχολεί τον δημόσιο βίο της Φωκίδας η υπόθεση αυτή και κανένα επίσημο στόμα δεν έχει πάρει θέση, να μας πληροφορήσει ποια είναι η δική του άποψη για το θέμα. Αστεία πράγματα θα μου πείτε. Εδώ ψηφίστηκαν μνημόνια χωρίς να διαβαστούν και θα κάτσουν να διαβάσουν την υπόθεση «ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ»;
    Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών απαιτεί υπευθυνότητα και εντιμότητα από τα δημόσια πρόσωπα.
    Τα πρώην, τα σημερινά και τα μελλοντικά τοπικά μας δημόσια πρόσωπα, δείχνοντας υπευθυνότητα όφειλαν να έχουν μελετήσει την υπόθεση και να έχουν εκφράσει δημόσια την άποψή τους γι αυτή, ενημερώνοντας, υπεύθυνα και έντιμα, εμάς τους απλούς πολίτες.
    Κανένα, απολύτως κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν πήρε δημόσια θέση, δείχνοντας την υπευθυνότητα που απαιτεί ο λαός από αυτούς που τον εκπροσώπησαν, που τον εκπροσωπούν και που επιθυμούν να τον εκπροσωπήσουν στο μέλλον, ανεξάρτητα από την δημόσια θέση που κατείχαν, που κατέχουν ή που επιθυμούν να καταλάβουν στο μέλλον.
    Και εγώ ο απλός πολίτης καλούμε να τους κρίνω από τα δημόσια χαμόγελά τους, από τις δημόσιες αγκαλιές τους, από το πόσο ωραία χορεύουν στις πλατείες και στα πανηγύρια και από το πόσο ικανοί είναι στην κούφια επικοινωνιακή πολιτική.
    Ο Θεός που όλοι περιμένουμε να βάλει το χέρι του σε όλη την Ελλάδα μας, ας ευχηθούμε να μην ξεχάσει την Φωκίδα και τους Δελφούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου φτάνει η δικαστική απόφαση δηλαδή; Τι άλλο θες; Μας δουλεύεις;

      Διαγραφή
  4. παει να αναβαλει την μήνυση για συκοφαντια και πεταει την μπαλα στην κερκίδα ,ο κλεφτακος,αλλά ειναι κι ο φιλος του ο αράπης απ το Γαλαξίδι μπροστά του. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει γινει μηνυση για συκοφαντια στον δικηγορο του δημοσιου; αν διαβασα σωστα ο δικηγορος του δημοσιου δεν εκανε την εφεση; το γαλαξιδι που κολαει;

      Διαγραφή
    2. ελα που δεν ξέρεις για τον αραπη στο Γαλαξίδι..
      ελα τωρα...κλεφτακο...

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή το Γαλαξίδι φταίει που έκανε έφεση το δημόσιο και θα ξαναγίνει η δίκη;

      Διαγραφή
  5. Δυο δικες θα γινουν..
    μια για συκοφαντια (ο σεγδιτσιωτης εχει ταξει καμπαναριό στην απανω βρυση με την αποζημιωση με χορους και τουφεκιδια)
    και μια για την κλεψια δημοσιας περιουσιας στον αραπη.
    τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά το σήριαλ του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών δεν έχει τελειωμό.
    Το δημόσιο θέλει ξεκάθαρες δικαστικές αποφάσεις. Γιαυτό έκανε έφεση. Τι θα πει ναι μεν οι Δήμαρχοί μας έκαναν την ζημιά, αλλά δεν είχαν συναίσθηση του τι έκαναν. Δεν είχαν δόλο.
    Μα καλά μικρά παιδιά μας διοικούσαν;
    Αγαπητοί πρώην Δήμαρχοι Δελφών και Νομάρχη Φωκίδας, σας παραπέμψανε να δικαστείτε όταν το κόμμα σας ήταν στην εξουσία και ήσασταν παντοδύναμοι. Για να συμβεί αυτό ο ορίζοντάς σας ήταν πολύ σκούρος από την καπνίλα, που δεν μπόρεσε να σας σώσει ούτε το κόμμα σας, προς τιμή του, που ήτανε στην εξουσία, ούτε η πολιτική σας παντοδυναμία.
    Βάλατε μεγαλοδικηγόρους πρώην Υπουργούς. Ούτε αυτοί κατάφεραν να σας απαλλάξουν ολοκληρωτικά επιτυγχάνοντας, όμως, μια απαλλακτική αλλά ντροπιαστική αθώωση. Αθωωθήκατε γιατί κάνατε μεν αναμφισβήτητη ζημιά στο τόπο σας, χωρίς όμως να το καταλάβετε! Το δικαστήριο είπε ότι δεν είχατε δόλο. Ναι μεν κάνατε την ζημιά, αλλά, σαν μικρά παιδάκια, δεν είχατε συναίσθηση της ζημιάς που κάνατε!
    Ήρθε η ώρα να βγείτε και να πείτε την αλήθεια δημόσια, συμβουλεύοντας την σημερινή τοπική εξουσία να παραδειγματιστεί από το κακό παράδειγμα που δώσατε. Ζημιώσατε, αναμφισβήτητα, τον τόπο σας και φύγατε άδοξα από την πολιτική σκηνή, ως παράδειγμα προς αποφυγή.
    Όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού.
    Ευχόμαστε να παραδειγματιστούν οι διάδοχοί σας για να υπάρξει και κάτι θετικό στην όλη ζημιά που κάνατε στον τόπο μας.
    Πραγματικά το ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλεφτης δημοσιας περιουσιας στο Γαλαξίδι και υποδικος για τον λογο αυτο,καρπαζοεισπρακτορας στις δικες που στήνει, περιγελος της κοινωνιας, μικροαπατεωνας κοινος και τιμητης των παντων!
      και τελευταια ανωνυμος ...
      απο τον φοβο του.
      ρε σε εκανε ο φσεκς πανι και θα του τα σταξεις κιόλας-νταγκα -νταγκα..

      Διαγραφή
    2. Για τον 12:57 μμ.
      Τι λες ρε "Αράπη". Σοβαρά μιλάς; Ο άνθρωπος ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικά παρ όλη τη λάσπη που του έριχνες επι μιά δεκαετία. Δεν έχεις τσίπα επάνω σου; Αλλά που να τη βρεις; Στον "Αράπη" έχει χαθεί η τσίπα...

      Διαγραφή