Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ : ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 

Πανδαισία, ήχων, φύσης και συναισθημάτων που θα μείνει αξέχαστη.  Εμπειρία ζωής χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν. 

(πηγή : polydrososparnassou.blogspot.gr)
Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος  Γυναικών Πολυδρόσου  "Η ΕΣΤΙΑ" 
το Σάββατο  2  Ιούλη στον ειδυλλιακό χώρο των πηγών της Αγίας Ελεούσας. Οι γυναίκες  της  Πολυδρόσου πρωτοτύπησαν και πάλι και όσοι δεν παρακολούθησαν  την εκδήλωση έχασαν (δείτε φωτό και βίντεο).
Στην  εκδήλωση τραγούδησε τραγούδια Ελλήνων συνθετών αλλά και  δημοτικά  τραγούδια,  η  Κα Μαρία Ταραλά, μεσόφωνος της Λυρικής Σκηνής και  Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου  Μπράλου Την  συνόδευσαν οι  Kώστας Νέλλας(κιθάρα) και Βάσια Κωσταντακοπούλου (φλάουτο) η οποία επίσης τραγούδησε.
Από αργά το απόγευμα άρχισε να προσέρχεται ο κόσμος στο χώρο των πηγών ο οποίος με φροντίδα  του Αντιδημάρχου Κου Μολιώτη και της Τοπικής  Κοινότητας Πολυδρόσου είχε φωταγωγηθεί.
Οι γυναίκες του Συλλόγου , που τις προηγούμενες ημέρες καθάρισαν και περιποιήθηκαν το  χώρο,  είχαν  τοποθετήσει φαναράκια στην περίμετρο της πηγής και  στο γεφυράκι κάνοντας  ακόμα πιο όμορφη αλλά και  ρομαντική τη βραδιά. Υποδέχθηκαν δε τον κόσμο προσφέροντας του  παραδοσιακό λουκούμι .
Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια εκδήλωση στο χώρο των πηγών.

Πολλά συγχαρητήρια  και πάντα τέτοια !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου